Espoon Saunalahteen uusia kerrostalokoteja

 

Uutiset28.9.2017

 

Espoon Saunalahden kerrostaloasunnot ovat ennakkomarkkinoinnissa.

Espoon Saunalahteen uusia kerrostalokoteja

Espoon Saunalahden kerrostaloasunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa 

Asunto oy Saunalahden Hyrrä

Saunalahden Hyrrän yksiöiden tai suurimmillaan neljän huoneen kerrostalokodit toteutetaan viihtyisillä lasitetuilla parvekkeilla, joista on rauhalliset näkymät sisäpihalle. Hyrrän uusien asuntojen koot vaihtelevat 36,0 m² (1h+Kt) – 87 m² (4h+Kt+S) välillä. Kerrostaloon tulee myös kolme uniikkia työtilallista asuntoa, omalla sisäänkäynnillä.

Kysy lisää asuntomyynnistämme asuntomyynti@eke.fi / 09 613 03450.


Ylimmän kerroksen huoneistoista aukeavat laajat näkyvät yli Saunalahden maastojen. Laadukkaista materiaalivaihtoehdoista voi valita itselleen parhaiten sopivat sisustusratkaisut työmaa-aikataulun puitteissa. Asukkaille varataan 36 erikseen ostettavaa autopaikkaosaketta parkkihallista josta pääsee suoraan hissillä kotiovelle.

Loistava sijainti
Asuntojen sijainti on ideaali, Espoonlahden ulkoilumaastot ovat lähietäisyydellä, ja meren ääreen rantareitille on vain noin 500 metrin matka. Bussilinjat muualle Espooseen ja Helsinkiin kulkevat läheistä Kauklahdenväylää, ja tulevalle länsimetron Kivenlahden asemalle tulee matkaa noin kaksi kilometriä. Lähimpään ruokamarkettiin on etuovelta matkaa muutamia metrejä.

Läheisessä Saunalahden yhtenäisessä peruskoulussa on myös tilat päivähoidolle, nuorisotoimelle ja kirjastolle. Myös ruotsinkielinen koulu sijaitsee lähietäisyydellä. Espoon kauppakeskuksista Lippulaivaan on nelisen kilometriä ja Isoon Omenaan yhdeksän kilometrin matka.

Ulkoiluelämää merellä ja maissa
Merellisyys on läsnä Saunalahdessa. Merenlahti Saunalahden kohdalla on nimeltään Bastvikfjärden. Espoon rantoja kiertävä rantaraitti päättyy lännessä Saunalahteen. Upea meri saaristoineen ja venesatamineen, kymmenet järvet ja kallioiset metsät luontopolkuineen tarjoavat hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Monipuoliset palvelut
Espoo on vireä kulttuuri- ja harrastus-kaupunki. Espoosta löydät Angry Birds-leikkipuistot, skeittipuistot, jäähallit, urheiluhallit, uimahallit, vesipuiston, teattereita, konsertteja sekä näyttelyitä. Espoon yhdeksän kauppakeskusta; isoimpina Sello ja Iso Omena tarjoavat saman katon alla niin ruokailu-, majoitus-, ostos-, kuin huvittelumahdollisuuksiakin.
(Lähteet: espoo.fi, visitespoo.fi, kulttuuriespoo.fi)

Lisätietoja: eke.fi/hyrra

As Oy Saunalahden Hyrrä

Osoite: Magneettikatu 9, 02330 Espoo

Kerrostaloasuntoja 47kpl kuuteen kerrokseen, parvekkeet lasitetaan. Asukkaille varataan 36 erikseen ostettavaa autopaikkaosaketta parkkihallista.

Asunto Oy Saunalahden Hyrrän toteutus ja rakentaminen: EKE-Rakennus Oy
Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Vuorelma Arkkitehdit Oy

EKE rakentaa koteja asukkaita kuunnellen

Espoolainen EKE-Rakennus Oy on osa kansainvälistä perheomisteista konsernia. EKEllä on rakenteilla useita pientalo- ja kerrostaloalueita pääkaupunkiseudulla. EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Pien- ja kerrostalorakentamisen lisäksi, EKEn kehittämä uniikki Loft by EKE -konsepti vastaa asumisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.