Loft by EKE laajenee Espooseen – Suurpelto

EKE:n uusloft -kerrostalokonsepti laajenee Espooseen

 

Espoon ensimmäinen uusloft kerrostalo rakennetaan keskelle Espoota – Suurpellon puistokaupungin sydämeen. Särmikäs betoni, suuret huonekorkeudet ja kiehtova urbaanisuus ovat pian tarjolla myös espoolaisille asunnonostajille.  

 

Suurpelto loft on suunnitteluvaiheessa. Lähetä yhteystietosi sekä sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen asuntomyynti@eke.fi niin saat ajantasaista tietoa kohteen etenemisestä.

Suurpelto Loftissa on asuntokokoja moneen eri elämäntilanteeseen, yksiöistä yli sadan neliön avariin tilaratkaisuihin. Lofteissamme voit itse päättää kotisi tilankäytöstä. Ehkä sinulle sopiikin tila isolla master bedroomilla tai useampi makuuhuone, joiden väliseinät voidaan kuitenkin myöhemmin muuttaa elämäntilanteesi muututtua.

Tai oletko unelmoinut aidosta walk in closetista. Muutamissa asunnoissa huonekorkeus yltää lähes viiteen metriin. Tällöin kodissasi on myös monikäyttöinen parvitila.  EKE Loftissa sinä teet asunnostasi yksilöllisen, itsellesi sopivimman kodin.

Valitse raakavalmis tai viimeistelty asunto

EKE Loft on uudenlaista asuntotuotantoa Suomessa, jossa yhdistyvät uuden kodin nykyaikaiset ratkaisut ja samalla mahdollisuus persoonalliseen kerrostalokotiin. Voit ostaa asuntosi viimeisteltynä, tällöin valitset materiaalit EKEn valikoimasta. Raakavalmiit EKE Loft-asunnot myydään yhtenä avoimena tilana ilman väliseiniä, ilman lattiapäällysteitä, komeroita. Sinulla on myös lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan.

Lisäksi Eke Loftin erikoisuutena jokaisessa asunnossa tulee esille nykyaikainen betonisisustus näyttävänä betonisena tehosteseinänä ja runsaasti valoa saadaan sisälle vaikuttavista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

 

Suurpelto Loft

Arvioitu valmistumisaika loppuvuodesta 2019

Kynäkatu 4, Espoo

 

  • Kaksi 7-kerroksista uusloft kerrostaloa
  • 82 asuntoa, joista 8 parvellisia
  • Asuntokoot 29 m² – 112,5 m²
  • Huonekorkeus lähes 3m, parviasunnossa jopa noin 5m
  • Jokaisessa asunnossa valmiiksi toteutetut wc- ja kylpyhuonetilat
  • Suurimmissa asunnoissa sauna
  • Parvekkeet, lasitetut ja lasittamattomat

Koti uudella ja innovatiivisella asuinalueella

Modernit loft-kerrostalot asettuvat erinomaisesti Suurpellon kehittyvään ja innovatiiviseen asuinalueeseen. Suurpelto Loft sijaitsee ihanteellisesti Suurpellon kauppakeskuksen ja julkisen liikenteen pysäkkien välittömässä läheisyydessä. Vierestä löytyy ruokamarket, kuntosali, leikkipuistoja, ravintoloita. Myös koulu ja päiväkoti ovat kävelymatkan päässä. Suurpelto tarjoaa nykyaikaisia palveluita, urheilua ja rentoutumista luonnossa sekä hyvät kulkuyhteydet vaikkapa Isoon Omenaan, Tapiolaan ja Tapiolan urheilupuistoon.

Koti uudella ja innovatiivisella asuinalueella

Suurpellon uutta ja kehittyvää aluetta rakennetaan kestävän kehityksen mukaisesti ja panostaen nykyaikaiseen kaupunkiasumiseen. Suurpelto Loftin asukkailla on lähellään useita puistoja ja virkistysalueita sekä Espoon Keskuspuiston urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet vain alle kilometrin päässä. Uudenlaisen oppimiskeskuksen ja alueen kohtaamispaikan Opinmäen takana Lillhemtinpuistossa pääsee hoitamaan viljelylavoilla omaa pientä puutarhaan. Oma koti Suurpelto Loftissa tarjoaa samanaikaisesti nykyaikaista asumista, luontoa ja palveluita aivan kodin vieressä.

 

Lähipalvelut

Suurpellon keskus palveluineen sijaitsee kätevästi aivan kotisi vieressä. Arjen käytännöt helpottuvat, kun ruokamarkettiin, kuntosalille, lasten liikuntakeskukseen, ravintoloihin ja postiin on lyhyt matka. Leikkipuisto, Angry Birds -puisto sekä alueen toritoimintaan tarkoitettu Lukutori ovat myös mukavasti kodin lähellä.

Vain alle kilometri Suurpelto Loftista sijaitsee tulevaisuuden oppimisympäristö Opinmäki. Uudessa vuonna 2015 valmistuneessa rakennuksessa toimivat sekä Olarin koulu, Espoo International School, päiväkoti ja Espoon ensimmäinen monitoimikirjasto eli AKKU (Aktiivisen oppimisen keskus), joka myös järjestää monipuolista tapahtumaa ja toimintaa eri ikäisille. Opinmäen tiloissa ja toiminnoissa korostetaan kestävää kehitystä, kansainvälisyyttä, moniarvoisuutta, hyvinvointia ja ihmisten monipuolista kehittymistä.

 

Kulkuyhteydet

Suurpelto sijaitsee Länsiväylän ja Kehä II:n lähes risteyskohdassa mahdollistaen sujuvan julkisen linja-autoliikenteen ja yksityisautoilun. Kodin läheisyydessä on linja-autopysäkkejä useille eri yhteyksille, joilla pääsee myös helposti kulkemaan Matinkylän ja Niittykummun metroasemille.

 

Lähialueiden palvelut

Erilaiset lähialueiden palvelut ovat helposti saavutettavissa. Tapiolan urheilupuisto ja sen viereiset monipuoliset urheilumahdollisuudet ovat vain alle neljän kilometrin päässä: Esport Arena, Esport, Tapiolan urheiluhalli, Honkahalli. Olarin uimahalli sijaitsee kahden kilometrin päässä. Myös kulttuuri ja muut palvelut ovat ulottuvillasi Espoon modernin taiteen museo Emmassa, Espoon kulttuurikeskuksessa sekä Tapiolan keskuksessa että Isossa Omenassa.

Loft by EKE 

Tavanomaisesta uudistuotannosta poiketen EKEn loft-asunnot ovat pohjaltaan avaria, huonekorkeus on suuri ja ikkunat yltävät lattiasta kattoon asti. Loftin aito muuntojoustavuus antaa asukkaalle mahdollisuuden tehdä huoneistosta juuri sellaisen kuin haluaa, koska väliseinät voidaan sijoittaa lähes vapaasti.

Samaan pohjaan voi siis tehdä yhtä hyvin yksiön kuin kolmion, ja huonejakoa on helppo muuttaa myös myöhemmin. Loft-asunnoissa on lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa omat keittiöunelmat, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Keittiön asukas voi siis myös suunnitella täysin itse tai vaihtoehtoisesti valita EKEn valmiista keittiöratkaisuista mieleisensä. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa.

Ensimmäinen Loft by EKE -kerrostalo valmistui Asuntomessujen oheiskohteena Vantaan Kivistöön kesällä 2015, ja toinen loft-talo Mekano syksyllä 2016.