Asunto Oy Piispanportin Helmi -Huoletonta asumista kaiken keskellä

Uusi asuinkortteli suunnitteilla Espooseen!

 

Espoon Piispanporttiin, nykyisten toimistorakennusten tilalle on suunnitteilla uusi laadukas kerrostalokortteli. Tällä hetkellä tontilla on vanhan toimistotalon purkutyöt käynnissä.

 

Ensimmäisenä kortteliin nousee Asunto Oy Piispanportin Helmi, johon tulee 43 uutta omistusasuntoa omalle tontille. 

 

Kerromme mielellämme lisää tulevasta kohteesta.
Asuntomyynti p. 09 613 03450 / asuntomyynti@eke.fi

Katso esittelyvideo


Huoletonta asumista kaiken keskellä

Asunto Oy Piispanportin Helmi on 6-8 kerroksinen asuinkerrostalo. Isot ikkunat ja lasitetut parvekkeet tuovat valon asuntoon. Ylimmissä kerroksissa on tilavat terassiparvekkeet. Lämmitysmuotona on kaukolämpö, joka toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Asuminen on esteetöntä, viihtyisää ja vaivatonta.

Pysäköintihallista pääsee suoraan rappukäytävään ja hissille. Taloyhtiöön on suunnitteilla oma kuntosali ja kerhohuone. Viihtyisä piha-alue ja vilvoitteluterassi taloyhtiön saunan yhteydessä tuovat lisämukavuutta asumiseen.

Alustavat asuntokoot ovat 41 m² – 97,5 m². Piispanportin Helmen asunnot ovat muuntojoustavia, tulossa  pohjaratkaisuja jopa 130-150 m² asti. Asuntoja tullaan toteuttamaan asukasta kuunnellen.

Piispanportissa asut lähellä kaikkea, kävelyetäisyydellä on kauppakeskus Iso Omena monipuolisine palveluineen. Keskuspuiston luonto sekä merenrantaraitti ovat vain muutaman kilometrin päässä.

Arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus syksyllä 2019.

Kiinnostuitko?

Ilmoita yhteystietosi asiakasrekisteriimme ja saat tietoa ennakkomarkkinoinnin alkamisesta ensimmäisten joukossa.

Ota yhteyttä asuntomyyntiin!
Asuntomyynti p. 09 613 03450 / asuntomyynti@eke.fi

 

Kuvat ovat havainnekuvia tulevasta kohteesta.

 

Etäisyydet:

  • Kauppakeskus Iso Omena 500 m
  • Metro 500 m
  • Prisma 200 m
  • Lääkärikeskus Mehiläinen 350 m
  • Kehä II 1,8 km
  • Turunväylä 5,5 km
  • Helsinki 12,5 km
  • Kehä III 15 km
  • Lentokenttä 28 km

Google Maps karttalinkki


Osoite: Piispanportti 9, 02240 Espoo

Tervetuloa Espoon Olariin!

 

Olari on kaupunginosa Espoossa, jossa asuu noin 15 000 ihmistä. Olari sijaitsee Etelä-Espoossa Länsiväylän pohjoispuolella noin 15 kilometriä Helsingin keskustasta länteen.

Alue rajoittuu pohjoisessa Espoon keskuspuistoon, idässä Kehä II:een, etelässä Länsiväylään ja lännessä Nöykkiön alueeseen. Olari käsittää kaupunginosana vanhan Olarin, Olarinmäen, lisäksi Kuitinmäen, Olarinniityn, Lystimäen ja Friisilän.

Palvelut ja luonto lähellä
Matinkylä on Olarin etelänaapuri, jossa sijaitsevan Ison Omenan palvelut ovat siten myös Olarilaisten lähettyvillä. Olarissa on neljä alakoulua – Komeetan koulu, Päiväkehrän koulu, Tähtiniityn koulu sekä Friisilän koulu ja kaksi yläastetta: Kuitinmäen koulu ja Olarin koulu, jossa toimii myös matemaattis-luonnontieteispainotteinen Olarin lukio. Olarin alueella on useita päiväkoteja. Olarin pohjoisosassa on Espoon keskuspuisto, jonka pururadoilla on myös talvisin kunnostetut ladut. Olarin koirapuisto sijaitsee keskuspuiston kupeessa.

Olarin historiaa
Olarin kaupunginosa on saanut nimensä Espoossa sijainneen Olarsbyn kylän mukaan, jonka tiedetään olleen olemassa ainakin jo 1500-luvulla. Olarsbyn vanha kyläkeskus sijaitsi kuitenkin nykyisen Niittykummun alueella, joskin kylän maihin kuului myös nykyisen Olarin alue.

Nykyisen Olarin historia alkaa vuodesta 1958, kun Rakennus Oy Arjatsalon perustajat ostivat Storsin kartanon noin 150 hehtaarin maat ja aloittivat nykyaikaisen asuinalueen suunnittelun. Muuttopaine pääkaupunkiseudulla kasvoi voimakkaasti 1960- ja 1970-luvuilla ja maaseutumaisesta Espoosta muovautui pala palalta lähiörypäs. Olari oli rakentamisen alkaessa lähes koskematonta kallioista metsää, ainoastaan Friisilässä ja nykyisen Olarin eteläpuolella oli jonkin verran omakoti- ja kesämökkiasutusta.

Alustavia esimerkkejä huoneistopohjista. Mukana myös vaihtoehtopohjia, jotka arkkitehti on yhdistänyt kahdesta asunnosta.

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.