Uusia loft-asuntoja Helsingin Kruunuvuorenrantaan – Harkko

Uuslofteja Helsingin Kruunuvuorenrantaan – Asunto Oy Helsingin Harkko

Uuslofteja Helsingin Kruunuvuorenrantaan – loft-asuntoja ja kattoterasseja merinäköalalla.

Ensimmäinen Loft by EKE Helsinki -kerrostalo, Asunto Oy Helsingin Harkko, nousee upealle paikalle Kruunuvuorenrantaan tulevan Kruunuvuorensillan kupeeseen. Lähetä yhteystietosi sekä sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen asuntomyynti@eke.fi niin saat ajantasaista tietoa kohteen etenemisestä.

Lue viimeisin uutiskirjeemme Asunto Oy Helsingin Harkko

Uusloftit Hitas-koteja

Kruunuvuorenrannan suurta mielenkiintoa herättäneet uusloftit toteutetaan puoli-Hitas-mallilla. Lisätietoja Hitas-järjestelmästä saat Helsingin kaupungin kiinteistöviraston asunto-osastolta, tai (hitas@hel.fi). Muilta osin asunnot ovat Loft by EKE -konseptin mukaista uniikkia uudistuotantoa.

 • Asunto Oy Helsingin Harkko
 • EKE-Rakennuksen toteuttama, puoli-Hitas-omistusasuntoja
 • Viides EKE:n uusloft- kerrostalo, 3-6-kerroksinen
 • Sijainti Kruunuvuorenrannassa, Haakoninlahti I, Saaristolaivastonkatu
 • 53 kpl asumisvalmista yhtenäistä tilaa 51,5 m² -90 m² joissa kylpyhuoneet valmiina
 • Huonekorkeus huikeat 5 metriä kerroksissa 2-4 sekä osassa 1 kerroksen asuntoja!
 • Hyödynnä asumisen kuutiot parvivaihtoehdoilla
 • Kerroksien 1-4 asuntoihin saa lisätilaa parvivaihtoehdoilla joita on kolme erilaista
 • Rakennus valmistuu arviolta keväällä 2019

Meren yli Helsingin keskustaan

Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin välille rakennetaan Kruunusillat-joukkoliikenneyhteys, jota käyttävät pikaratikoiden lisäksi pyöräilijät ja muut kevyt liikenne. Kaupunginvaltuusto päätti siltayhteyden rakentamisesta 31.8.2016. Lähde: uuttahelsinkiä.fi

Kruunuvuorenranta_loft_sijainti2016Kruunuvuorenrantakartta2016

Aidosti omannäköinen uusi loft-asunto = uusloft

Loft on tyypillisesti avara, korkea ja valoisa sekä tilana helposti muunneltavissa. Perinteinen loft on alun perin muuhun käyttöön tarkoitetusta tilasta esimerkiksi vanhasta tehdastilasta asumistilaksi muunnettu asunto. Vaikkeivat uudisrakennetut loft-asunnot vastaakaan loftin perinteistä määritelmää vaikkapa vanhasta tehdastilasta, ovat loftin pääpiirteet niissä kuitenkin läsnä: asunnot ovat pohjaltaan avaria, huonekorkeus on suuri ja ikkunat yltävät lattiasta kattoon asti. Yhdysvalloissa loftit erotetaan termein ”hard loft” ja ”soft loft”, joista ensimmäinen viittaa alkuperäisiin tehdastiloihin, jälkimmäinen puolestaan uudisrakennettuihin asuntoihin. Suomessa vastaava termi on jo osittain vakiintunut uusloft.

Loft by EKE – asukkaat kertovat

Loft by EKE -asunnot sijoittuivat seitsemän parhaan messukohteen joukkoon Vantaan asuntomessuilla 2015. EKEn uusloftit ovat jo saaneet uusia asukkaita, lue heidän matkastaan uuteen kotiinsa täältä:

Tutustu ja rakastu sinäkin!

Loft by EKE 

Tavanomaisesta uudistuotannosta poiketen EKEn loft-asunnot ovat pohjaltaan avaria, huonekorkeus on suuri ja ikkunat yltävät lattiasta kattoon asti. Loftin aito muuntojoustavuus antaa asukkaalle mahdollisuuden tehdä huoneistosta juuri sellaisen kuin haluaa, koska väliseinät voidaan sijoittaa lähes vapaasti.

 

Samaan pohjaan voi siis tehdä yhtä hyvin yksiön kuin kolmion, ja huonejakoa on helppo muuttaa myös myöhemmin. Loft-asunnoissa on lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa omat keittiöunelmat, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Keittiön asukas voi siis myös suunnitella täysin itse tai vaihtoehtoisesti valita EKEn valmiista keittiöratkaisuista mieleisensä. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa.

LoftbyEKE_Kivisto_Vantaa_Asunto_uudiskohde.jpg

Ensimmäinen Loft by EKE -kerrostalo valmistui Asuntomessujen oheiskohteena Vantaan Kivistöön kesällä 2015, ja toinen loft-talo Mekano syksyllä 2016.

 

 • Asunto Oy Helsingin Harkko
 • EKE-Rakennuksen toteuttama, puoli-Hitas-omistusasuntoja
 • Viides EKE:n uusloft- kerrostalo, 3-6-kerroksinen
 • Sijainti Kruunuvuorenrannassa, Haakoninlahti I, Saaristolaivastonkatu
 • 53 kpl asumisvalmista yhtenäistä tilaa 51,5 m² -90 m² joissa kylpyhuoneet valmiina
 • Huonekorkeus huikeat 5 metriä kerroksissa 2-4 sekä osassa 1 kerroksen asuntoja!
 • Hyödynnä asumisen kuutiot parvivaihtoehdoilla
 • Kerroksien 1-4 asuntoihin saa lisätilaa parvivaihtoehdoilla joita on kolme erilaista
 • Rakennus valmistuu arviolta keväällä 2019

Lähetä yhteystietosi meille sähköpostitse osoitteeseen asuntomyynti@eke.fi niin saat kuulla Kruunuvuorenrannan lofteista tarkemmin ensimmäisten joukossa.

Tervetuloa hyvien kulkuyhteyksien Kruunuvuorenrantaan

Loft by EKE- kerrostalo, Asunto Oy Helsingin Harkko, nousee merelliseen Kruunuvuorenrantaan. Alueen suunnitelmista kerrotaan lisää Helsingin kaupungin sivuilla  Saaristomaisemastaan tunnetulta asuinalueelta on hienot näkymät merelle ja kantakaupunkiin. Alueen pohjoisosassa on Helsingin luonnonsuojeluohjelmaan kuuluva Kruunuvuorenlampi.

Tunnusomaista alueen asumiselle

 • Kruunuvuoren eteläosaan rakennetaan pientaloja ja kerrostaloja.
 • Pienimittakaavaisissa kortteleissa talot nousevat terassimaisina kalliorinteeseen.

Kruunuvuorenranta_loft_sijainti2016

Lähde:uuttahelsinkiä.fi/kruunuvuorenranta

Meren yli keskustaan 

Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin rakennetaan Kruunusillat-joukkoliikenneyhteys, jota käyttävät pikaratikoiden lisäksi pyöräilijät ja muut kevyt liikenne. Kaupunginvaltuusto päätti siltayhteyden rakentamisesta 31.8.2016. Lähde: uuttahelsinkiä.fi

Kruunuvuorenrantakartta2016

Kruunuvuorenrannassa tärkeimmät peruspalvelut löytyvät läheltä. Alueelle rakennetaan kaksi koulua, useita päiväkoteja, leikkipuistoja ja liikuntapuisto. Lähin terveysasema ja kirjasto sijaitsevat Laajasalon keskuksessa Yliskylässä.

Lähde: uuttahelsinkiä.fi/kruunuvuorenranta