Myytävät tontit

Tontteja Sundsbergin rannassa

Rakenna unelmiesi koti Espoonlahden länsirannalle Sundsbergiin. Meren äärelle, luonnon keskelle ja palveluiden läheisyyteen. Neuvottele tontin ostosta suoraan maanomistajan kanssa.


Vapaisiin tontteihin voit tutustua näistä linkeistä:

 

Alueen kunnallistekniikka ja tiet ovat valmiit, joten rakentaminen on helppo aloittaa. Alueella on tilaisuus toteuttaa yksilöllisiä ratkaisuja: mahdollisuus rakentaa harja- tai pulpettikattoisia, puuverhoiltuja tai rapattuja taloja.

Vapaaherrankaaren talot sijaitsevat metsäisessä ja jylhässä maastossa lähellä Espoonlahden rantaa. Rinnetonteille voidaan rakentaa kolmikerroksisia taloja. Arkkitehtuurin tavoitteena on funktionalismi ja muotoselkeys. Julkisivut ovat pääosin rapattuja.

Vapaaherranrannan korttelissa puistoalueelle suuntautuvat tontit mahdollistavat aurinkoiset pihat ja avarat näkymät. Kuuden talon kortteli sijaitsee lähellä rantaa. Ympäristön luonto on merellinen ja kallioinen. Arkkitehtuuriltaan hyvin saaristoluontoon sopivat  talot ovat enimmillään kaksikerroksisia.

Konsulinkuja, Konsulinrinne ja Laamanninkaari Korttelin talot muodostavat kaarevan linjan puistoalueen suuntaan. Näkymät ovat avarat ja pihat aurinkoiset. Kortteleihin suositellaan kaksikerroksisia taloja, joiden julkisivut ovat pääosin puuta. Korttelialueen talot tulevat olemaan hyvin toisiinsa sopivia ja rakennusten yksityiskohdat luovat kullekin yksilöllistä ilmettä.

Tutustu tarkemmin Sundsbergin Rantaan tästä: sundsberginranta.fi
Myytävät tontit