Sundsbergin sijainti ratkaisi – Tutustu kyläläisiin

 

Uutiset17.5.2017

 

-­ Sijainti, meren läheisyys, lapsiystävällisyys ja turvallinen koulumatka olivat tärkeimmät kriteerimme asuntoa etsiessä.

Sundsbergin sijainti ratkaisi – Tutustu kyläläisiin

Katso Sundsbergin seuraava asuntoesittely >> Sundsbergin asuntoesittelyt

Sundsbergin sijainti, lapsiystävällisyys ja meren läheisyys ratkaisivat

Pitkään Tukholmassa asuneet Sami, Sirpa ja tytär Ines päättivät muuttaa takaisin Suomeen.

Sami oli aiemmin asunut Helsingissä ja asuntoja he katselivat pääkaupunkiseudulta aika laajalti, kriteerinä seudun länsipuoli. -­ Samille olisi käynyt kaukaisempikin vaihtoehto kertoo Sirpa, joka itse halusi hyvien kulkuyhteyksien varrelle -­ En tahtonut muuttaa liian kauaksi, vaan hyvien yhteyksien varrelle, jotta on helppo kulkea myös julkisilla, Sirpa jatkaa.

Haussa oli iso asunto hyvältä paikalta, alueelta jossa on paljon samanikäisiä lapsia perheen tyttärelle, Inekselle. Tärkeää oli myös, että tuleva koti sijaitsee korkeintaan puolen tunnin matkan päässä kummankin työpaikalta. Samin työpaikka sijaitsee Espoossa ja Sirpa kävi aluksi Vantaalla töissä, sittemmin Helsingissä, ja sama puolentunnin kriteeri täyttyy niin Helsinkiin päin kuin Vantaalle, Sundsbergin sijaitessa kehäkolmosen ja länsiväylän kainalossa.

-­ Sijainti, meren läheisyys, lapsiystävällisyys ja turvallinen koulumatka olivat tärkeimmät kriteerimme asuntoa etsiessä. -­ Meidän ihanaan kotiin mahtuvat myös sukulaiset kylään Ruotsista, kertoo Sirpa. Sirpa ja Sami kävivät ajelulla onnellisessa kylässä, josta olivat lukeneet etukäteen. Sundsbergin miljöö sekä idyllinen tunnelma vetosivat.

Nyt yli neljän vuoden asumisen jälkeen he kummatkin toteavat -­ Sundsbergin kylässä on parasta se, että täällä on paljon asukkaita samassa elämäntilanteessa, on helppo vaihdella kuulumisia naapureiden kanssa. Sami jatkaa: – ­Sundsbergin tapahtumissa oli helppo tutustua kyläläisiin. Bonuksena lähietäisyydeltä löytyy laskettelukeskus sekä golf-kenttiä. Sundsbergin oman kylän uimarannan lisäksi, Matinkylän tai Olarin uimarannoille ei ole pitkä matka.

Sami ja Sirpa lenkkeilevät Sundsbergissa ja lähialueilla, kyläsaunakin on testattu. Ineksellä on omassa pihapiirissä monta kaveria ja päälle vielä koulukaverit. – ­Harrastuksiin Espooseen, Helsinkiin ja Kirkkonummelle pääsee nopeasti. Lähimmälle junapysäkille on meiltä vajaa kilometri. – Suosittelemme lämpimästi onnellista kylää, pariskunta päättää iloisesti.

Perheeseen kuuluu kahden kääpiöluppa-kanin Tikon ja Pörrön lisäksi, IT-alalla työskentelevät Sami ja Sirpa sekä ensimmäistä luokkaa käyvä tytär, Ines.

Sundsberg– asukkaat kertovat

Sundsbergin asukkaat arvostavat tutkitusti onnellisen kylän turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tutustu kyläläisiin:

 

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.