Helsingistä Sundsbergiin – omakotitalon rakentaminen

 

Uutiset31.10.2017

 

-Rakentamisen startti oli helppoa koska Sundbergissa kunnallistekniikka ja tiet olivat valmiina.

Helsingistä Sundsbergiin – omakotitalon rakentaminen

Helsingistä Sundsbergiin – Tärkeintä asumisessa on viihtyvyys ja sijainti

Viisihenkinen perhe viihtyy Espoonlahden länsirannalla Sundsbergissa jo toisessa kodissaan. Yli 10 vuotta sitten he olivat ensimmäinen perhe silloisella kotikadullaan. Asunto ja kivannäköinen alue viehättivät, vaikka Helsingistä muutto oli alkuun perheen äidille mietinnän paikka. -Sopeuduin nopeasti, luonto on lähellä, lapsille löytyi kavereita, meri on vieressä ja hyvät liikuntapalvelut lähellä. -Viihtyvyyteemme Sundsbergissa vaikuttaa myös sekin, että Sundsbergin kylässä saa olla yhteisöllinen tai ei. Jokaiselle sopivassa määrin, elämäntilanteenkin mukaan.

Perheen suurin syy muuttaa Helsingistä Sundsbergiin Kirkkonummelle esimerkiksi Espoon sijaan oli sijainti sekä asunnon koko. Vanhemmat kertovat: – Täällä peruspalvelut löytyvät vierestä ja saimme lisää tilaa kotiimme. Espoossa olisimme joutuneet jättämään sen yhden huoneen pois. Sundsbergissa myös liikenneyhteydet toimivat joka suuntaan. Perheen isä matkustaa säännöllisesti työn merkeissä, joten tärkeää heille on hyvä yhteys lentokentälle.

Omakotitalon rakentaminen merellisiin saaristomaisemiin – Halusimme pysyä alueella

Perheen kasvaessa myös Sundsbergin alue heidän ympärillä muutti muotoaan. Kahdeksan vuoden asumisen jälkeen perhe päätti lähteä omakotitalon rakennusprojektiin kun sopiva tontti löytyi. He halusivat nimenomaan pysyä alueella.  -Lapset tykkäävät, ja tämä on lasten kannalta turvallinen alue, kertoo perheen isä, jatkaen vielä – kaikki kaverit asuvat täällä.

Rakennusajan perhe asui muualla. -Muuttoa takaisin omaan kotiin Sundsbergin merellisiin saaristomaisemiin odottivat meillä kaikki! Perhe ei näe mahdottomana tulevaisuudessa uuttakaan rakennusprojektia. -Aika kultaa muistot, mutta päällimmäisenä on jäänyt mieleen se, että yhteistyö talomme rakennuttajan kanssa meni hienosti. -Rakentamisen startti oli helppoa koska Sundbergissa kunnallistekniikka ja tiet olivat valmiina.

Päivitimmme tonttien hintoja – katso lisää 

Sundsberginrannan tontit sijaitsevat metsäisessä ja jylhässä maastossa. Meri on vieressä. Arkkitehtuurin tavoitteena on funktionalismi ja muotoselkeys. Omakotitalot sopivat hyvin tonttialuetta ympäröivään merelliseen saaristoluontoon.  Julkisivut ovat pääosin rapattuja. Sundsbergin toinen omakotitonttialue on puistomainen, jonne suositellaan rakennettavaksi kaksikerroksisia taloja, joiden julkisivut ovat pääosin puuta.

Katso Sundsbergin rannan vapaat tontit tästä >>

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.