”Loft-asunnon suunnittelu oli helppoa”

 

Uutiset19.10.2016

 

Soili oli etsinyt itselleen omaa uutta asuntoa viiden vuoden ajan enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Tutustuessaan Loft by EKE -konseptiin Vantaan asuntomessujen yhteydessä hän ihastui välittömästi. – Suunnittelu, sekä ideoiden hakeminen oli helppoa. Kun on kiinnostusta, sekä on valmis itse ottamaan selvää, niin tietoa löytyy kyllä, Soili toteaa.

”Loft-asunnon suunnittelu oli helppoa”

Muutto Espoosta Vantaalle mietitytti

Soili oli etsinyt itselleen omaa uutta asuntoa viiden vuoden ajan enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Tutustuessaan Loft by EKE -konseptiin Vantaan asuntomessujen yhteydessä hän ihastui välittömästi. Vielä hetken aikaa muuttoa Espoosta Vantaalle mietittyään tärkeimmäksi kriteeriksi valloittavan konseptin lisäksi nousi Vantaan Kivistön uusi tuleva kaupunkikeskus sekä Kehäradan aseman läheisyys. EKEn loftissa Soilin valloitti erityisesti se, että asunnon saa suunnitella ja tehdä itse.

Kivistön Koneisto asukaskuvaKivistön Koneisto asukkaan asuntoKivistön Koneisto asukkaan asunto

Suunnitteluapuna sosiaalisen median kanavat

Rakennus- ja suunnitteluvaihe As Oy Kivistön Koneistossa oli jo suhteellisen pitkällä Soilin lähtiessä mukaan toteuttamaan omaa unelma-asuntoaan. Suunnitteluapunaan hän käytti mm.sosiaalisen median kanavaa Pinterestiä, ja kuten hän toteaa: suunnittelu, sekä ideoiden hakeminen oli helppoa. Kun on kiinnostusta, sekä on valmis itse ottamaan selvää, niin tietoa löytyy kyllä. Soililla oli myös aiempaa kokemusta rakentamisesta ja remontoinnista. Häntä viehätti 68 m² 1-3h + kt asunnossaan sen sopivan koon lisäksi asunnon avara pohja, korkeus ja valo. Hän päätti monen muun Koneiston asukkaan tavoin jättää väliseinät kokonaan rakentamatta.

– En tarvitse erillisiä huoneita, tämä loft-asunto on täysin itselle tehty, siksi en halunnut väliseiniä ollenkaan, Soili kertoo.

Kivistön koneiston loft-asunnotKivistön Koneisto asukkaan asuntoKivistön Koneisto asukkaan asunto

Katseenvangitsijana käsin muurattu tiiliseinä

Asunnon suunnittelu lähti käsin muurattavasta tiiliseinästä, joka jatkaa samaa ilmettä taloyhtiön julkisivumuurauksen kanssa, ja se olikin pohja koko asunnon ilmeelle. Asunnon toimivuus suunnittelun yhteydessä oli tärkeää Soilille, ja hän onkin viihtynyt omannäköisessään itselle tehdyssä kodissaan hyvin.

– Kivistön uusi asuinalue on mielenkiintoinen, luonto on lähellä, sekä jo omillaan asuva aikuinen lapsi asuu myös lähellä, Soili kertoo. Loftin ilmavuus, vapaa ja korkea huonetila poikkeavat Soilin aikaisemmista asumismuodoista. Lisäksi positiivista on ollut taloyhtiön uusi ylimmän kerroksen saunatila sekä kerrostalon asukkaiden yhteisöllisyys.

– Muiden asukkaiden kanssa on vaihdettu ajatuksia rakentamisesta, lainailtu tavaroita sekä jaettu vinkkejä, Soili kertoo.

 

Tutustu myös muiden asiakkaiden tarinoihin

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.