Uusia Loft-asuntoja Vantaan Kivistöön – Piiristö

Uusia loft-asuntoja Vantaan Kivistöön kehäradan läheisyyteen

Materiaaliesittely maanantaina 16.4. klo 17-18 – Vielä ehdit vaikuttaa sisustusmateriaalivalintoihisi

Kivistön Piiristön rakentaminen edistyy hyvää vauhtia ja valmistuu jo tämän vuoden lopussa. Sisustusmateriaaleilla pääset luomaan itsellesi ihanteellisen ja viihtyisän kodin. Tule tutustumaan  valmistuviin asuntoihin ja loft-henkiseen materiaalivalikoimaan. Sisustusmateriaalivalintoihisi ehdit vaikuttaa vielä sunnuntaihin 22.4.2018 asti.

Osoite esittelytilaisuuteen on Timanttikiteenkuja 4, Vantaa

EKE-rakennuksen loft-kerrostalo, Asunto Oy Kivistön Piiristö on rakenteilla. Sovi oma esittelyaika! Katso yleiset esittelyaikamme tästä >> tai sovi oma yksityisesittely p. 09 613 03450/ asuntomyynti@eke.fi

Piiristön uusien loft-asuntojen koot vaihtelevat 28,0 m² (1h+Kt-var) – 64,5 m² (3h+Kt+S) välillä. Loft-kerrostaloon tulee kolme kappaletta parvellisia asuntoja sekä myös uniikkeja työtilallisia asuntoja kaksi kappaletta 44,5 m² + 26 m² ja 48,5 m²  + 26,5 m² (1h+K-var + TT).  Asunto Oy Kivistön Piiristö on arviolta valmis vuoden 2018 lopussa. Asunnoissa on pihallinen terassi tai parveke. Ylimmässä kerroksessa on kattoterassi.

Valitse raakavalmis tai viimeistelty asunto

EKE Loft on uudenlaista asuntotuotantoa Suomessa, jossa yhdistyvät uuden kodin nykyaikaiset ratkaisut ja samalla mahdollisuus persoonalliseen kerrostalokotiin. Raakavalmiit EKE Loft -asunnot myydään yhtenä avoimena tilana ilman väliseiniä, ilman lattiapäällysteitä, komeroita. Sinulla on myös lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Voit ostaa asuntosi myös viimeisteltynä, tällöin valitset materiaalit EKEn valikoimasta. EKE rakentaa sinulle valmiiksi keittiön, eteiskalusteet ja asentaa lattiapäällysteet. Tämän jälkeen voit vaivatta muuttaa uuteen uuteen loftiisi.

Lisäksi Eke Loftin erikoisuutena jokaisessa asunnossa tulee esille nykyaikainen betonisisustus näyttävänä betonisena tehosteseinänä ja runsaasti valoa saadaan sisälle vaikuttavista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Parvirakenteen lattiaan on omat suositellut päällysteet. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa. Parvi ja sen ilmoitettu lattiapinta-ala eivät täytä huoneistoalan määritelmää.

 

Miellyttävä lattialämmitys ja valoisa koti

Kaikissa asunnoissamme on vakiona kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys ja korkeat ikkunat, jotka ulottuvat lattiaan asti. Huonekorkeus uudiskohteen kerrostaloasunnoissa on minimissään kolme metriä, pois lukien parvelliset asunnot. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty ennakkomarkkinointihinnastossa. Parvi ja sen ilmoitettu lattiapinta-ala eivät täytä huoneistoalan määritelmää. Oma tontti. Hoitovastike 4.10€/m² ja rahoitusvastike 2.30€/m² ovat arvioita. Rahoitusvastike 1:tä maksetaan kahtena ensimmäisenä vuonna, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Arvio rahoitusvastikkeesta lainanlyhennyksen alkaessa on 16€/ m².

Ennakkomarkkinoinnissa. Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin.

EKE Loft -kerrostalo Kivistön Piiristö sijoittuu Vantaan Kehäradan Kivistön aseman läheisyyteen. Samassa korttelissa sijaitsevat jo valmistuneet EKE Loft -kerrostalot Koneisto, Mekano ja nyt luovutusvalmiit Rataston (www.eke.fi/ratasto) loft-asunnot. Kortteliin on myös valmistunut EKE:n laadukasta uudistuotantoa oleva Asunto Oy Kivistön Akseli (www.eke.fi/akseli).

Asukkaat kertovat

EKE Loft -asunnot sijoittuivat seitsemän parhaan messukohteen joukkoon Vantaan asuntomessuilla 2015. Lue EKEn uusloftien asukkaiden matkasta uuteen kotiinsa:

Tervetuloa hyvien kulkuyhteyksien Kivistöön!

Kivistö sijaitsee uuden Kehäradan varrella, lähellä lentokenttää, Hämeenlinnanväylää ja muita pääteitä. Puistojen ympäröimästä loft-korttelista on matkaa kehäradan juna-asemalle alle kilometri. Helsinki 20km, lentokenttä 9 km. Osoite: Timanttikiteenkuja 2, 01700 Vantaa.

 

Klikkaa alla olevasta huoneistoluettelosta valitsemaasi asuntoa ja saat siitä lisätietoa.

Valitse muuttovalmis tai luovutusvalmis

Kivistön Piiristöön voit tilata viimeistellyn asunnon (muuttovalmis) tai ostaa kotisi luovutusvalmiina. Yhdessä asiakasvastaavamme kanssa voit työmaa-aikataulun mukaisesti valita erillisestä sisustusvalintaesitteestä loft-asuntoosi sopivat ratkaisut. Tällöin asuntosi toteutetaan EKEn toimesta muuttovalmiiksi asti. Muuttovalmiissa ratkaisussa valitset kotisi keittiön EKEn valmiista keittiöratkaisuista.

Hinnastohintaisessa vakiopohjaratkaisulla olevassa luovutusvalmiissa asunnossa pääset itse toteuttamaan keittiön, ja lattiapinnoitteet sekä mahdolliset väliseinät asunnon hallinnan luovutuksen jälkeen. EKE Loft -konseptin mukaisesti asunnon pintamateriaalien ja kiinteiden kalusteiden suhteen voit suunnitella ja toteuttaa itse omat visiosi. Luovutusvalmiissa asunnossa sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Luovutusvalmiin asunnon lattian voit päällystää melkein millä materiaalilla tahansa. Parvirakenteen lattiaan on omat suositellut päällysteet.

Niin muutto-, kuin luovutusvalmiissa asunnoissa toteutetaan valmiiksi wc ja kylpyhuonetilat. Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitettuja ja katto on kuusipaneelia. Seinät ovat maalattu valkoiseksi betonipintaista tehosteseinää lukuun ottamatta. Katto maalataan valkoiseksi.

Kaikissa asunnoissamme on vakiona vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmössä ja korkeat ikkunat, jotka ulottuvat lattiaan asti. Avoimilla parvilla ei ole lattialämmitystä. Osa parvekkeista on lasitettu, osaan voidaan tehdä lasitus lisätyönä. Ensimmäisen kerroksen terassipihoja ei lasiteta. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma piha-alue terasseineen. Asuntojen ikkunoissa ja ikkunaovissa ovat sälekaihtimet vakiona.

Katuosoite: Timanttikiteenkuja 2, 01700 Vantaa

Tontti: Vantaan kaupungin Kivistön kaupunginosan kortteli 23130, tontti 1. Tontti on yhtiön omistuksessa. Yhtiöllä on yhteiskäytössä piha-alueet samassa korttelissa, tonteille 2 ja 3 rakennettavien yhtiöiden kanssa. Alueella on vahvistettu asemakaava, josta saa tietoja Vantaan kaupunkisuunnitteluvirastosta p. 09 83911. Tontin pinta-ala on 1120 m2.

Yhtiö koostuu 6-7 -kerroksisesta yksiportaisesta asuinkerrostalosta. Yhtiössä on yhteensä 50 asuntoa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tekniset tilat sekä yhtiön yhteistilat: saunaosasto ja väestösuoja, kuivaushuone, lastenvaunu-, ja irtaimistovarastot. Osassa toisen kerroksen asunnoista on työtilat kytketty  asunnoksi porrasyhteyden kautta. Polkupyörien huoltotila (Bike Station) sijaitsee Asunto Oy Kivistön Mekanon A-portaan ensimmäisessä kerroksessa. Kerhotila sijaitsee Asunto Oy Kivistön Koneiston ensimmäisessä kerroksessa. Erillisessä piharakennuksessa on ulkoiluvälinevarasto. Pihalla sijaitsevat tomutus- ja oleskelualueet yhteiskäytössä tonttien 2 ja 3 kanssa.

Rakennuttaja pidättää oikeuden muuttaa tai päivittää tietoja

Puistojen ympäröimästä loft-korttelista on matkaa juna-asemalle ja keskustan palveluihin alle kilometri.

Vantaan Kivistöön uusia asuntoja ja palveluita

Parhaillaan Vantaan Kivistössä asuu noin 5000 asukasta, mutta uuden keskustan myötä Kivistöstä kasvaa noin 30 000 asukkaan asuinalue. Vantaan kaupungin tavoitteiden mukaan kaupunkikeskus on paitsi pääkaupunkiseudun vetovoimaisin palvelu- ja liikekeidas myös kansallinen ekologisen asumisen mallialue, jossa on luontevaa liikkua kävellen, pyörällä tai junalla. Alueen asuntojen ominaispiirteitä tulevat olemaan värien paljous, ekologiset materiaalit, viherkatot ja kaikkialla näkyvä taide. Kesästä 2015 lähtien Kehäradan junat kulkevat 10 minuutin välein. Pyörätieverkosto ulottuu kauas ja ekologiset ratkaisut, kuten jätteiden putkikeräysjärjestelmä, ovat osa alueen toimivaa arkea.

Asunnot ja palvelut Kivistössä

Alueella on pitkät asumisen perinteet, sillä Kivistö esiintyy nimenä nykyisen kirkon kohdalla jo 1690-luvun kartassa. Kivistön metsäinen ydinalue kokee hurjan muodonmuutoksen, kun sinne rakennetaan lähivuosina näyttävä kaupunkikeskus. Vantaan Kivistöön on kaavoitettu asuntoja n. 300 000 kerrosneliötä joka sisältää erityyppistä asumista, erilaisille ihmisille, eri elämän tilanteissa.

Ekologisuus Kaupunkikeskuksen suunnittelussa sovelletaan brittiläistä One Planet Living -konseptia ensi kertaa Suomessa. Mallin tavoitteena on tehdä kestävä, maapallon voimavarat harkitusti käyttävä elämäntapa mukavaksi, edulliseksi ja helpoksi. Päämääränä on vähentää päästöjä ja jätteitä, suosia lähiruokaa ja säilyttää luontoa. Kivistöön jo tehdyt suunnitelmat tukevat mallia: lähiliikenne hoituu pyöräillen ja raiteilla kehäradan myötä, taloista tehdään energiatehokkaita, ja kotitalouksien jätehuolto tapahtuu innovatiivisella, maanalaisella putkikeräysjärjestelmällä.

Luonto lähellä

Vantaan Kivistön keskustasta pääsee hetkessä luonnon keskelle Petikon pitkospuille sekä valaistuille laduille ja poluille. 1700 hehtaarin laajuinen monipuolinen ulkoilu- ja virkistysalue onkin suosittu asukkaiden keskuudessa. Siellä voi lenkkeillä, kuntoilla, pyöräillä, retkeillä, hiihtää, marjastaa sekä sienestää. Alueella toimii myös hiihto- ja suunnistusseuroja, metsästysseuroja, koiraharrastusyhdistyksiä sekä lennokkikerho.

Lisätietoa >> vantaankivisto.fi

Vantaan kaupungin ilmoittamien suunnitelmien mukaan Kehäradan Kivistön aseman ympäristöön ilmestyy kauppoja, asuntoja, palveluita, toimitiloja ja bussiterminaali. Alueen massiivisin osa, kauppakeskus, rakennetaan vaiheittain asukaskasvun mukaan. Sen ykkösvaiheen arvioidaan valmistuvan 2018. Kakkosvaiheen valmistuttua kauppakeskus voi olla kooltaan jopa 130 000 km2. Jumbossa on 85 000 ja Myyrmannissa 42 000 kerrosneliötä. Liike- ja palvelukeskuksen, on suunniteltu tuovan yhteen mm. kirjaston, terveys- ja hyvinvointipalveluja, elämys- ja taidekeskuksen, data centerin, toimistoja, kauppakeskuksen, pop up -myymälöitä, showroomeja, testailutiloja, HOK-Elannon ja Keskon hypermarketit, hotellin ja asuntoja. Tulevaisuudessa keskuksen ulkopuolella kivijalkaputiikit sekä monenlaiset vapaa-ajantilat elävöittävät katukuvaa ja tarjoavat mielekästä nähtävää ja koettavaa. Vantaan Kivistö tavoitteleekin Euroopan kauneimman kauppakaupungin titteliä.

Huoneistoluettelo

Alue Osoite Kohde Huoneisto Pinta-ala Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta
Timanttikiteenkuja 2 A1 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 65 575,00€ 93 025,00€ 158 600,00€

Timanttikiteenkuja 2 A1
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 65 575,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 158 600,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A2 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 65 575,00€ 93 025,00€ 158 600,00€

Timanttikiteenkuja 2 A2
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 65 575,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 158 600,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A3 Loft 1h + kt-varaus 28m2 61 320,00€ 85 400,00€ 146 720,00€

Timanttikiteenkuja 2 A3
Loft 1h + kt-varaus
28m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 28m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 61 320,00€
Lainaosuus 85 400,00 €
Velaton hinta 146 720,00 €
Hoitovastike 114,80 €/kk
Rahoitusvastike 64,40 €/kk
Vastikkeet yht. 179,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A4 Loft 1-2h + kt-varaus + tt 44,5m² + 26m² 44.5m2 50 055,00€ 215 025,00€ 265 080,00€

Timanttikiteenkuja 2 A4
Loft 1-2h + kt-varaus + tt 44,5m² + 26m²
44.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus + tt 44,5m² + 26m²
Pinta-ala 44.5m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 50 055,00€
Lainaosuus 215 025,00 €
Velaton hinta 265 080,00 €
Hoitovastike 289,05 €/kk
Rahoitusvastike 162,15 €/kk
Vastikkeet yht. 451,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A5 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 64 575,00€ 187 575,00€ 252 150,00€

Timanttikiteenkuja 2 A5
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 64 575,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 252 150,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A6 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 65 575,00€ 93 025,00€ 158 600,00€

Timanttikiteenkuja 2 A6
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 65 575,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 158 600,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A7 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 65 575,00€ 93 025,00€ 158 600,00€

Timanttikiteenkuja 2 A7
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 65 575,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 158 600,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A8 Loft 1h + kt-varaus 29m2 62 350,00€ 88 450,00€ 150 800,00€

Timanttikiteenkuja 2 A8
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 62 350,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 150 800,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A9 Loft 1h + kt-varaus 29m2 62 350,00€ 88 450,00€ 150 800,00€

Timanttikiteenkuja 2 A9
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 62 350,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 150 800,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A10 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 54 825,00€ 196 725,00€ 251 550,00€

Timanttikiteenkuja 2 A10
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 54 825,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 251 550,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A11 Loft 1-2h + kt-varaus + tt 48,5m² + 26,5m² 48.5m2 37 500,00€ 228 750,00€ 266 250,00€

Timanttikiteenkuja 2 A11
Loft 1-2h + kt-varaus + tt 48,5m² + 26,5m²
48.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus + tt 48,5m² + 26,5m²
Pinta-ala 48.5m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 37 500,00€
Lainaosuus 228 750,00 €
Velaton hinta 266 250,00 €
Hoitovastike 307,50 €/kk
Rahoitusvastike 172,50 €/kk
Vastikkeet yht. 480,00 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A12 Loft 1h + kt-varaus 28m2 64 120,00€ 85 400,00€ 149 520,00€

Timanttikiteenkuja 2 A12
Loft 1h + kt-varaus
28m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 28m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 64 120,00€
Lainaosuus 85 400,00 €
Velaton hinta 149 520,00 €
Hoitovastike 114,80 €/kk
Rahoitusvastike 64,40 €/kk
Vastikkeet yht. 179,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A13 Loft 1-2h + kt-varaus 44.5m2 71 200,00€ 135 725,00€ 206 925,00€

Timanttikiteenkuja 2 A13
Loft 1-2h + kt-varaus
44.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 44.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 71 200,00€
Lainaosuus 135 725,00 €
Velaton hinta 206 925,00 €
Hoitovastike 182,45 €/kk
Rahoitusvastike 102,35 €/kk
Vastikkeet yht. 284,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A14 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 70 725,00€ 187 575,00€ 258 300,00€

Timanttikiteenkuja 2 A14
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 70 725,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 258 300,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A15 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 68 625,00€ 93 025,00€ 161 650,00€

Timanttikiteenkuja 2 A15
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 68 625,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 161 650,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A16 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 68 625,00€ 93 025,00€ 161 650,00€

Timanttikiteenkuja 2 A16
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 68 625,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 161 650,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A17 Loft 1h + kt-varaus 29m2 65 250,00€ 88 450,00€ 153 700,00€

Timanttikiteenkuja 2 A17
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 65 250,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 153 700,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A18 Loft 1h + kt-varaus 29m2 65 250,00€ 88 450,00€ 153 700,00€

Timanttikiteenkuja 2 A18
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 65 250,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 153 700,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A19 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 61 275,00€ 196 725,00€ 258 000,00€

Timanttikiteenkuja 2 A19
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 61 275,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 258 000,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A20 Loft 1-2h + kt-varaus 48.5m2 60 625,00€ 147 925,00€ 208 550,00€

Timanttikiteenkuja 2 A20
Loft 1-2h + kt-varaus
48.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 48.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 60 625,00€
Lainaosuus 147 925,00 €
Velaton hinta 208 550,00 €
Hoitovastike 198,85 €/kk
Rahoitusvastike 111,55 €/kk
Vastikkeet yht. 310,40 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A21 Loft 1h + kt-varaus 28m2 66 920,00€ 85 400,00€ 152 320,00€

Timanttikiteenkuja 2 A21
Loft 1h + kt-varaus
28m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 28m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 66 920,00€
Lainaosuus 85 400,00 €
Velaton hinta 152 320,00 €
Hoitovastike 114,80 €/kk
Rahoitusvastike 64,40 €/kk
Vastikkeet yht. 179,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A22 Loft 1-2h + kt-varaus 44.5m2 75 650,00€ 135 725,00€ 211 375,00€

Timanttikiteenkuja 2 A22
Loft 1-2h + kt-varaus
44.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 44.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 75 650,00€
Lainaosuus 135 725,00 €
Velaton hinta 211 375,00 €
Hoitovastike 182,45 €/kk
Rahoitusvastike 102,35 €/kk
Vastikkeet yht. 284,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A23 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 76 875,00€ 187 575,00€ 264 450,00€

Timanttikiteenkuja 2 A23
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 76 875,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 264 450,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A24 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 71 675,00€ 93 025,00€ 164 700,00€

Timanttikiteenkuja 2 A24
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 71 675,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 164 700,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A25 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 71 675,00€ 93 025,00€ 164 700,00€

Timanttikiteenkuja 2 A25
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 71 675,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 164 700,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A26 Loft 1h + kt-varaus 29m2 68 150,00€ 88 450,00€ 156 600,00€

Timanttikiteenkuja 2 A26
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 68 150,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 156 600,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A27 Loft 1h + kt-varaus 29m2 68 150,00€ 88 450,00€ 156 600,00€

Timanttikiteenkuja 2 A27
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 68 150,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 156 600,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A28 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 67 725,00€ 196 725,00€ 264 450,00€

Timanttikiteenkuja 2 A28
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 67 725,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 264 450,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A29 Loft 1-2h + kt-varaus 48.5m2 65 475,00€ 147 925,00€ 213 400,00€

Timanttikiteenkuja 2 A29
Loft 1-2h + kt-varaus
48.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 48.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 65 475,00€
Lainaosuus 147 925,00 €
Velaton hinta 213 400,00 €
Hoitovastike 198,85 €/kk
Rahoitusvastike 111,55 €/kk
Vastikkeet yht. 310,40 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A30 Loft 1h + kt-varaus 28m2 69 720,00€ 85 400,00€ 155 120,00€

Timanttikiteenkuja 2 A30
Loft 1h + kt-varaus
28m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 28m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 69 720,00€
Lainaosuus 85 400,00 €
Velaton hinta 155 120,00 €
Hoitovastike 114,80 €/kk
Rahoitusvastike 64,40 €/kk
Vastikkeet yht. 179,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A31 Loft 1-2h + kt-varaus 44.5m2 80 100,00€ 135 725,00€ 215 825,00€

Timanttikiteenkuja 2 A31
Loft 1-2h + kt-varaus
44.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 44.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 80 100,00€
Lainaosuus 135 725,00 €
Velaton hinta 215 825,00 €
Hoitovastike 182,45 €/kk
Rahoitusvastike 102,35 €/kk
Vastikkeet yht. 284,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A32 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 83 025,00€ 187 575,00€ 270 600,00€

Timanttikiteenkuja 2 A32
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 83 025,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 270 600,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A33 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 74 725,00€ 93 025,00€ 167 750,00€

Timanttikiteenkuja 2 A33
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 74 725,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 167 750,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A34 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 74 725,00€ 93 025,00€ 167 750,00€

Timanttikiteenkuja 2 A34
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 74 725,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 167 750,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A35 Loft 1h + kt-varaus 29m2 71 050,00€ 88 450,00€ 159 500,00€

Timanttikiteenkuja 2 A35
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 71 050,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 159 500,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A36 Loft 1h + kt-varaus 29m2 71 050,00€ 88 450,00€ 159 500,00€

Timanttikiteenkuja 2 A36
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 71 050,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 159 500,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A37 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 74 175,00€ 196 725,00€ 270 900,00€

Timanttikiteenkuja 2 A37
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 74 175,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 270 900,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A38 Loft 1-2h + kt-varaus 48.5m2 70 325,00€ 147 925,00€ 218 250,00€

Timanttikiteenkuja 2 A38
Loft 1-2h + kt-varaus
48.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 48.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 70 325,00€
Lainaosuus 147 925,00 €
Velaton hinta 218 250,00 €
Hoitovastike 198,85 €/kk
Rahoitusvastike 111,55 €/kk
Vastikkeet yht. 310,40 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A39 Loft 1h + kt-varaus 28m2 72 520,00€ 85 400,00€ 157 920,00€

Timanttikiteenkuja 2 A39
Loft 1h + kt-varaus
28m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 28m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 72 520,00€
Lainaosuus 85 400,00 €
Velaton hinta 157 920,00 €
Hoitovastike 114,80 €/kk
Rahoitusvastike 64,40 €/kk
Vastikkeet yht. 179,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A40 Loft 1-2h + kt-varaus 44.5m2 84 550,00€ 135 725,00€ 220 275,00€

Timanttikiteenkuja 2 A40
Loft 1-2h + kt-varaus
44.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 44.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 84 550,00€
Lainaosuus 135 725,00 €
Velaton hinta 220 275,00 €
Hoitovastike 182,45 €/kk
Rahoitusvastike 102,35 €/kk
Vastikkeet yht. 284,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A41 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 89 175,00€ 187 575,00€ 276 750,00€

Timanttikiteenkuja 2 A41
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 89 175,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 276 750,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A42 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 77 775,00€ 93 025,00€ 170 800,00€

Timanttikiteenkuja 2 A42
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 77 775,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 170 800,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A43 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 77 775,00€ 93 025,00€ 170 800,00€

Timanttikiteenkuja 2 A43
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 77 775,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 170 800,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A44 Loft 1h + kt-varaus 29m2 73 950,00€ 88 450,00€ 162 400,00€

Timanttikiteenkuja 2 A44
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 73 950,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 162 400,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A45 Loft 1h + kt-varaus 29m2 73 950,00€ 88 450,00€ 162 400,00€

Timanttikiteenkuja 2 A45
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 73 950,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 162 400,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A46 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 80 625,00€ 196 725,00€ 277 350,00€

Timanttikiteenkuja 2 A46
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 80 625,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 277 350,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A47 Loft 1-2h + kt-varaus 48.5m2 75 175,00€ 147 925,00€ 223 100,00€

Timanttikiteenkuja 2 A47
Loft 1-2h + kt-varaus
48.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 48.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 75 175,00€
Lainaosuus 147 925,00 €
Velaton hinta 223 100,00 €
Hoitovastike 198,85 €/kk
Rahoitusvastike 111,55 €/kk
Vastikkeet yht. 310,40 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A48 Loft 1-2h + kt-varaus + P (45m² + 12 m²) 45m2 76 950,00€ 173 850,00€ 250 800,00€

Timanttikiteenkuja 2 A48
Loft 1-2h + kt-varaus + P (45m² + 12 m²)
45m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus + P (45m² + 12 m²)
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 7 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 76 950,00€
Lainaosuus 173 850,00 €
Velaton hinta 250 800,00 €
Hoitovastike 233,70 €/kk
Rahoitusvastike 131,10 €/kk
Vastikkeet yht. 364,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A49 Loft 1-2h + kt-varaus + P (48,5m² + 29,5m²) 48.5m2 97 500,00€ 237 900,00€ 335 400,00€

Timanttikiteenkuja 2 A49
Loft 1-2h + kt-varaus + P (48,5m² + 29,5m²)
48.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus + P (48,5m² + 29,5m²)
Pinta-ala 48.5m2
Sijaintikerros 7 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 97 500,00€
Lainaosuus 237 900,00 €
Velaton hinta 335 400,00 €
Hoitovastike 319,80 €/kk
Rahoitusvastike 179,40 €/kk
Vastikkeet yht. 499,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Timanttikiteenkuja 2 A50 Loft 1-2h + kt-varaus + P (48m² + 17,5 m²) 48m2 94 975,00€ 199 775,00€ 294 750,00€

Timanttikiteenkuja 2 A50
Loft 1-2h + kt-varaus + P (48m² + 17,5 m²)
48m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus + P (48m² + 17,5 m²)
Pinta-ala 48m2
Sijaintikerros 7 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa
Myyntihinta 94 975,00€
Lainaosuus 199 775,00 €
Velaton hinta 294 750,00 €
Hoitovastike 268,55 €/kk
Rahoitusvastike 150,65 €/kk
Vastikkeet yht. 419,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk