Kivistön Piiristö – Uusia Loft -asuntoja Vantaan Kivistöön kehäradan läheisyyteen

Kivistön loft-korttelin viimeinen kerrostalo on valmis!

 

 

Uusloft-konseptin mukaiset asunnot myydään yhtenä avoimena tilata, kuin suurina yksiöinä. Voit itse valita elämäntilanteesi mukaan kotisi väliseinillä tai ilman. EKE Loft mahdollistaa sen, että asut aina ihanne kodissa.

 

Piiristön uusien loft-asuntojen koot vaihtelevat 28,0 m² (1h+Kt-var) – 64,5 m² (3h+Kt+S) välillä. Lisäksi kerrostalossa on vapaana yksi työtilallinen asunto talon kivijalassa (48,5 m² + 26,5 m²).  Asunnoissa on pihallinen terassi tai parveke. Ylimmässä kerroksessa on kattoterassi. Asunto Oy Kivistön Piiristö on valmistunut 19.12.2018.

Loft-korttelin oma pysäköintihalli sijaitsee aivan asuintalon vieressä. Oman turvallisen ja säältä suojassa olevan pysäköintipaikan voi ostaa erillisenä osakkeena asunnon yhteydessä.

EKE-rakennuksen loft-kerrostalo, Asunto Oy Kivistön Piiristö on valmis. Katso yleiset esittelyaikamme tästä >>  tai sovi oma yksityisesittely p. 09 613 03450/ asuntomyynti@eke.fi


Valitse raakavalmis tai viimeistelty asunto

EKE Loft on uudenlaista asuntotuotantoa Suomessa, jossa yhdistyvät uuden kodin nykyaikaiset ratkaisut ja samalla mahdollisuus persoonalliseen kerrostalokotiin. Raakavalmiit EKE Loft -asunnot myydään yhtenä avoimena tilana ilman väliseiniä, ilman lattiapäällysteitä, komeroita. Sinulla on myös lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Voit ostaa asuntosi myös viimeisteltynä, tällöin materiaalit ovat EKEn valikoimasta. EKE rakentaa sinulle valmiiksi keittiön, eteiskalusteet ja asentaa lattiapäällysteet. Tämän jälkeen voit vaivatta muuttaa uuteen uuteen loftiisi. Asunnot A10 ja A20, myydään viimeisteltyinä (muuttovalmiiksi) rakennettuina, muut raakavalmiina. 

Lisäksi Eke Loftin erikoisuutena jokaisessa asunnossa tulee esille nykyaikainen betonisisustus näyttävänä betonisena tehosteseinänä ja runsaasti valoa saadaan sisälle vaikuttavista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Parvirakenteen lattiaan on omat suositellut päällysteet. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa. Parvi ja sen ilmoitettu lattiapinta-ala eivät täytä huoneistoalan määritelmää.

 

Miellyttävä lattialämmitys ja valoisa koti

Kaikissa asunnoissamme on vakiona kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys ja korkeat ikkunat, jotka ulottuvat lattiaan asti. Huonekorkeus uudiskohteen kerrostaloasunnoissa on minimissään kolme metriä, pois lukien parvelliset asunnot. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa. Parvi ja sen ilmoitettu lattiapinta-ala eivät täytä huoneistoalan määritelmää. Oma tontti.

Kohde on myynnissä. Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin.

EKE Loft -kerrostalo Kivistön Piiristö sijoittuu Vantaan Kehäradan Kivistön aseman läheisyyteen. Samassa korttelissa sijaitsevat jo valmistuneet EKE Loft -kerrostalot Koneisto, Mekano ja nyt luovutusvalmiit Rataston (www.eke.fi/ratasto) loft-asunnot. Kortteliin on myös valmistunut EKE:n laadukasta uudistuotantoa oleva Asunto Oy Kivistön Akseli (www.eke.fi/akseli).

 

Asukkaat kertovat

EKE Loft -asunnot sijoittuivat seitsemän parhaan messukohteen joukkoon Vantaan asuntomessuilla 2015. Lue EKEn uusloftien asukkaiden matkasta uuteen kotiinsa:

 

Tervetuloa hyvien kulkuyhteyksien Kivistöön!

Kivistö sijaitsee uuden Kehäradan varrella, lähellä lentokenttää, Hämeenlinnanväylää ja muita pääteitä. Puistojen ympäröimästä loft-korttelista on matkaa kehäradan juna-asemalle alle kilometri. Helsinki 20km, lentokenttä 9 km. Osoite: Timanttikiteenkuja 2, 01700 Vantaa.

Klikkaa alla olevasta huoneistoluettelosta valitsemaasi asuntoa ja saat siitä lisätietoa.

Valitse raakavalmis tai viimeistelty

Kivistön Piiristöön voit ostaa kotisi raakavalmiina tai tilata viimeistellyn asunnon. Tällöin asuntosi toteutetaan EKEn toimesta muuttovalmiiksi asti. Viimeistellyssä ratkaisussa kotisi keittiö on EKEn valmis keittiöratkaisu.

Hinnastohintaisessa vakiopohjaratkaisulla olevassa raakavalmiissa asunnossa pääset itse toteuttamaan keittiön, ja lattiapinnoitteet sekä mahdolliset väliseinät asunnon hallinnan luovutuksen jälkeen. EKE Loft -konseptin mukaisesti asunnon pintamateriaalien ja kiinteiden kalusteiden suhteen voit suunnitella ja toteuttaa itse omat visiosi.

Raakavalmiissa asunnossa sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Raakavalmiin asunnon lattian voit päällystää melkein millä materiaalilla tahansa. Parvirakenteen lattiaan on omat suositellut päällysteet.

Niin viimeistellyssä kuin raakavalmiissa asunnoissa toteutetaan valmiiksi wc ja kylpyhuonetilat. Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitettuja ja katto on kuusipaneelia. Seinät ovat maalattu valkoiseksi betonipintaista tehosteseinää lukuun ottamatta. Katto maalataan valkoiseksi.

Kaikissa asunnoissamme on vakiona vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmössä ja korkeat ikkunat, jotka ulottuvat lattiaan asti. Avoimilla parvilla ei ole lattialämmitystä. Osa parvekkeista on lasitettu, osaan voidaan tehdä lasitus lisätyönä. Ensimmäisen kerroksen terassipihoja ei lasiteta. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma piha-alue terasseineen. Asuntojen ikkunoissa ja ikkunaovissa ovat sälekaihtimet vakiona.

Katuosoite: Timanttikiteenkuja 2, 01700 Vantaa

Tontti: Vantaan kaupungin Kivistön kaupunginosan kortteli 23130, tontti 1. Tontti on yhtiön omistuksessa. Yhtiöllä on yhteiskäytössä piha-alueet samassa korttelissa, tonteille 2 ja 3 rakennettavien yhtiöiden kanssa. Alueella on vahvistettu asemakaava, josta saa tietoja Vantaan kaupunkisuunnitteluvirastosta p. 09 83911. Tontin pinta-ala on 1120 m2.

Yhtiö koostuu 6-7 -kerroksisesta yksiportaisesta asuinkerrostalosta. Yhtiössä on yhteensä 50 asuntoa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tekniset tilat sekä yhtiön yhteistilat: saunaosasto ja väestösuoja, kuivaushuone, lastenvaunu-, ja irtaimistovarastot. Osassa toisen kerroksen asunnoista on työtilat kytketty  asunnoksi porrasyhteyden kautta. Polkupyörien huoltotila (Bike Station) sijaitsee Asunto Oy Kivistön Mekanon A-portaan ensimmäisessä kerroksessa. Kerhotila sijaitsee Asunto Oy Kivistön Koneiston ensimmäisessä kerroksessa. Erillisessä piharakennuksessa on ulkoiluvälinevarasto. Pihalla sijaitsevat tomutus- ja oleskelualueet yhteiskäytössä tonttien 2 ja 3 kanssa.

Rakennuttaja pidättää oikeuden muuttaa tai päivittää tietoja

 

Puistojen ympäröimästä loft-korttelista on matkaa juna-asemalle ja keskustan palveluihin alle kilometri.

Vantaan Kivistöön uusia asuntoja ja palveluita

Parhaillaan Vantaan Kivistössä asuu noin 5000 asukasta, mutta uuden keskustan myötä Kivistöstä kasvaa noin 30 000 asukkaan asuinalue. Vantaan kaupungin tavoitteiden mukaan kaupunkikeskus on paitsi pääkaupunkiseudun vetovoimaisin palvelu- ja liikekeidas myös kansallinen ekologisen asumisen mallialue, jossa on luontevaa liikkua kävellen, pyörällä tai junalla. Alueen asuntojen ominaispiirteitä tulevat olemaan värien paljous, ekologiset materiaalit, viherkatot ja kaikkialla näkyvä taide. Kesästä 2015 lähtien Kehäradan junat kulkevat 10 minuutin välein. Pyörätieverkosto ulottuu kauas ja ekologiset ratkaisut, kuten jätteiden putkikeräysjärjestelmä, ovat osa alueen toimivaa arkea.

Asunnot ja palvelut Kivistössä

Alueella on pitkät asumisen perinteet, sillä Kivistö esiintyy nimenä nykyisen kirkon kohdalla jo 1690-luvun kartassa. Kivistön metsäinen ydinalue kokee hurjan muodonmuutoksen, kun sinne rakennetaan lähivuosina näyttävä kaupunkikeskus. Vantaan Kivistöön on kaavoitettu asuntoja n. 300 000 kerrosneliötä joka sisältää erityyppistä asumista, erilaisille ihmisille, eri elämän tilanteissa.

Ekologisuus Kaupunkikeskuksen suunnittelussa sovelletaan brittiläistä One Planet Living -konseptia ensi kertaa Suomessa. Mallin tavoitteena on tehdä kestävä, maapallon voimavarat harkitusti käyttävä elämäntapa mukavaksi, edulliseksi ja helpoksi. Päämääränä on vähentää päästöjä ja jätteitä, suosia lähiruokaa ja säilyttää luontoa. Kivistöön jo tehdyt suunnitelmat tukevat mallia: lähiliikenne hoituu pyöräillen ja raiteilla kehäradan myötä, taloista tehdään energiatehokkaita, ja kotitalouksien jätehuolto tapahtuu innovatiivisella, maanalaisella putkikeräysjärjestelmällä.

Luonto lähellä

Vantaan Kivistön keskustasta pääsee hetkessä luonnon keskelle Petikon pitkospuille sekä valaistuille laduille ja poluille. 1700 hehtaarin laajuinen monipuolinen ulkoilu- ja virkistysalue onkin suosittu asukkaiden keskuudessa. Siellä voi lenkkeillä, kuntoilla, pyöräillä, retkeillä, hiihtää, marjastaa sekä sienestää. Alueella toimii myös hiihto- ja suunnistusseuroja, metsästysseuroja, koiraharrastusyhdistyksiä sekä lennokkikerho.
Lisätietoa >> vantaankivisto.fi

 

 

Vantaan kaupungin ilmoittamien suunnitelmien mukaan Kehäradan Kivistön aseman ympäristöön ilmestyy kauppoja, asuntoja, palveluita, toimitiloja ja bussiterminaali.

 

Alueen massiivisin osa, kauppakeskus, rakennetaan vaiheittain asukaskasvun mukaan. Kakkosvaiheen valmistuttua kauppakeskus voi olla kooltaan jopa 130 000 km2. Jumbossa on 85 000 ja Myyrmannissa 42 000 kerrosneliötä.

Liike- ja palvelukeskuksen, on suunniteltu tuovan yhteen mm. kirjaston, terveys- ja hyvinvointipalveluja, elämys- ja taidekeskuksen, data centerin, toimistoja, kauppakeskuksen, pop up -myymälöitä, showroomeja, testailutiloja, HOK-Elannon ja Keskon hypermarketit, hotellin ja asuntoja. Tulevaisuudessa keskuksen ulkopuolella kivijalkaputiikit sekä monenlaiset vapaa-ajantilat elävöittävät katukuvaa ja tarjoavat mielekästä nähtävää ja koettavaa.
Vantaan Kivistö tavoitteleekin Euroopan kauneimman kauppakaupungin titteliä.

Huoneistoluettelo

Alue Osoite Kohde Huoneisto Pinta-ala Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A2 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 65 575,00€ 93 025,00€ 158 600,00€

Timanttikiteenkuja 2 A2
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 65 575,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 158 600,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A5 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 64 575,00€ 187 575,00€ 252 150,00€

Timanttikiteenkuja 2 A5
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 64 575,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 252 150,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A10 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 83 003,00€ 196 725,00€ 279 728,00€

Timanttikiteenkuja 2 A10
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 83 003,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 279 728,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A14 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 70 725,00€ 187 575,00€ 258 300,00€

Timanttikiteenkuja 2 A14
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 70 725,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 258 300,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A15 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 68 625,00€ 93 025,00€ 161 650,00€

Timanttikiteenkuja 2 A15
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 68 625,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 161 650,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A19 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 61 275,00€ 196 725,00€ 258 000,00€

Timanttikiteenkuja 2 A19
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 61 275,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 258 000,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A21 Loft 1h + kt-varaus 28m2 66 920,00€ 85 400,00€ 152 320,00€

Timanttikiteenkuja 2 A21
Loft 1h + kt-varaus
28m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 28m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 66 920,00€
Lainaosuus 85 400,00 €
Velaton hinta 152 320,00 €
Hoitovastike 114,80 €/kk
Rahoitusvastike 64,40 €/kk
Vastikkeet yht. 179,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A23 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 76 875,00€ 187 575,00€ 264 450,00€

Timanttikiteenkuja 2 A23
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 76 875,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 264 450,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A24 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 71 675,00€ 93 025,00€ 164 700,00€

Timanttikiteenkuja 2 A24
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 71 675,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 164 700,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A28 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 67 725,00€ 196 725,00€ 264 450,00€

Timanttikiteenkuja 2 A28
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 67 725,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 264 450,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A29 Loft 1-2h + kt-varaus 48.5m2 65 475,00€ 147 925,00€ 213 400,00€

Timanttikiteenkuja 2 A29
Loft 1-2h + kt-varaus
48.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 48.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 65 475,00€
Lainaosuus 147 925,00 €
Velaton hinta 213 400,00 €
Hoitovastike 198,85 €/kk
Rahoitusvastike 111,55 €/kk
Vastikkeet yht. 310,40 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A30 Loft 1h + kt-varaus 28m2 69 720,00€ 85 400,00€ 155 120,00€

Timanttikiteenkuja 2 A30
Loft 1h + kt-varaus
28m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 28m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 69 720,00€
Lainaosuus 85 400,00 €
Velaton hinta 155 120,00 €
Hoitovastike 114,80 €/kk
Rahoitusvastike 64,40 €/kk
Vastikkeet yht. 179,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A31 Loft 1-2h + kt-varaus 44.5m2 80 100,00€ 135 725,00€ 215 825,00€

Timanttikiteenkuja 2 A31
Loft 1-2h + kt-varaus
44.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 44.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 80 100,00€
Lainaosuus 135 725,00 €
Velaton hinta 215 825,00 €
Hoitovastike 182,45 €/kk
Rahoitusvastike 102,35 €/kk
Vastikkeet yht. 284,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A32 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 83 025,00€ 187 575,00€ 270 600,00€

Timanttikiteenkuja 2 A32
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 83 025,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 270 600,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A34 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 74 725,00€ 93 025,00€ 167 750,00€

Timanttikiteenkuja 2 A34
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 74 725,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 167 750,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A37 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 74 175,00€ 196 725,00€ 270 900,00€

Timanttikiteenkuja 2 A37
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 74 175,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 270 900,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A39 Loft 1h + kt-varaus 28m2 72 520,00€ 85 400,00€ 157 920,00€

Timanttikiteenkuja 2 A39
Loft 1h + kt-varaus
28m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 28m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 72 520,00€
Lainaosuus 85 400,00 €
Velaton hinta 157 920,00 €
Hoitovastike 114,80 €/kk
Rahoitusvastike 64,40 €/kk
Vastikkeet yht. 179,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A40 Loft 1-2h + kt-varaus 44.5m2 84 550,00€ 135 725,00€ 220 275,00€

Timanttikiteenkuja 2 A40
Loft 1-2h + kt-varaus
44.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2h + kt-varaus
Pinta-ala 44.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 84 550,00€
Lainaosuus 135 725,00 €
Velaton hinta 220 275,00 €
Hoitovastike 182,45 €/kk
Rahoitusvastike 102,35 €/kk
Vastikkeet yht. 284,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A41 Loft 1-3h + kt-varaus 61.5m2 89 175,00€ 187 575,00€ 276 750,00€

Timanttikiteenkuja 2 A41
Loft 1-3h + kt-varaus
61.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus
Pinta-ala 61.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 89 175,00€
Lainaosuus 187 575,00 €
Velaton hinta 276 750,00 €
Hoitovastike 252,15 €/kk
Rahoitusvastike 141,45 €/kk
Vastikkeet yht. 393,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A42 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 77 775,00€ 93 025,00€ 170 800,00€

Timanttikiteenkuja 2 A42
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 77 775,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 170 800,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A43 Loft 1h + kt-varaus 30.5m2 77 775,00€ 93 025,00€ 170 800,00€

Timanttikiteenkuja 2 A43
Loft 1h + kt-varaus
30.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 30.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 77 775,00€
Lainaosuus 93 025,00 €
Velaton hinta 170 800,00 €
Hoitovastike 125,05 €/kk
Rahoitusvastike 70,15 €/kk
Vastikkeet yht. 195,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A44 Loft 1h + kt-varaus 29m2 73 950,00€ 88 450,00€ 162 400,00€

Timanttikiteenkuja 2 A44
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 73 950,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 162 400,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A45 Loft 1h + kt-varaus 29m2 73 950,00€ 88 450,00€ 162 400,00€

Timanttikiteenkuja 2 A45
Loft 1h + kt-varaus
29m2

Huoneistotyyppi Loft 1h + kt-varaus
Pinta-ala 29m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 73 950,00€
Lainaosuus 88 450,00 €
Velaton hinta 162 400,00 €
Hoitovastike 118,90 €/kk
Rahoitusvastike 66,70 €/kk
Vastikkeet yht. 185,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 2 A46 Loft 1-3h + kt-varaus + s 64.5m2 80 625,00€ 196 725,00€ 277 350,00€

Timanttikiteenkuja 2 A46
Loft 1-3h + kt-varaus + s
64.5m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3h + kt-varaus + s
Pinta-ala 64.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 80 625,00€
Lainaosuus 196 725,00 €
Velaton hinta 277 350,00 €
Hoitovastike 264,45 €/kk
Rahoitusvastike 148,35 €/kk
Vastikkeet yht. 412,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk