Helsingin Harkko – Koti ilman kompromisseja

Kruunuvuorenrannan uniikit EKE Loft -asunnot

 

Asunto Oy Helsingin Harkko edustaa poikkeuksellista ja täysin uudella tavalla ajateltua asumista. Kokonaisen kerrostalon verran koteja, joista yksikään ei ole tavallinen.

Asunnot myydään raakapintaisena tilana, jonka saat rakentaa haluamallasi tavalla. Miksi tyytyisit enää perinteisiin valmiisiin uudiskerrostaloasuntoihin, kun voit rakentaa itsellesi unelmien kodin? Me rakennamme raamit ja sinä luot lopputuloksen. Luo itse oman asuntosi arvo.

Rakennuksen faktat

 • 53 uniikkia loft-asuntoa.
 • Asuntojen pinta-ala 51 m² – 89,5 m².
 • Asunnot myydään ilman väliseiniä.
 • Kylpyhuoneet rakennetaan valmiiksi.
 • Huonekorkeus suurimmassa osassa asuntoja jopa 5 metriä.
 • Viisi työtilallista asuntoa 1.-2. kerroksissa.
 • Katolla taloyhtiön saunatila ja kattoterassi.
 • Puolihitas-omistusasuntoja.

Asunto Oy Helsingin Harkko
Saaristolaivastonkatu 2, 00590 Helsinki
(Navigaattoriin osoitteeksi Koirasaarentie 52, Helsinki)
Arvioitu valmistumisaika 30.6.-31.8.2019

 

 Katso Helsingin Harkon esittelyvideo

Koti väliseinillä tai ilman

Asumisen tulevaisuuden tarpeisiin vastaavan uusloft-konseptin mukaiset asunnot myydään yhtenä avoimena tilana, kuin suurina yksiöinä, jonka voi jättää sellaiseksi tai jakaa huoneiksi väliseinillä. Asunnot ovat kooltaan 51m² – 89,5 m².

Parviratkaisulla kätevästi lisätilaa asumiseen

Suurimmassa osassa asunnoista huonekorkeus yltää huikeaan viiteen metriin.  Näihin asuntoihin parvi tuo lisää asuintilaa. Tarkista parvien saatavuus asuntomyynnistä. Rakennettava parvi ei täytä huoneistoalan määritelmää.

Rakenna raakavalmiista loftista sinun näköinen kotisi

Asunnot myydään raakavalmiina, ilman keittiö- ja eteiskalusteita. Lattiapinnoitteena ääneneristysvaatimukset täyttävä dB-matto. Pääset suunnittelemaan ja sisustamaan kerrostalokotisi täydellisesti juuri omien mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät keittiölle suuntaa-antavan paikan. Kaikkien asuntojen kylpyhuone- ja wc-tilat rakennetaan valmiiksi. (Muutostyöaikataulun mukaisesti 1.1.2019 jälkeen asunnot myydään raakavalmiina.)

 

Ainutlaatuinen sauna talon katolla

Talon katolla on ainutlaatuinen sauna. Tämä erityinen rentoutumispaikka on käytettävissäsi vain hissimatkan päässä omalta kotioveltasi. Kattoterassilla vilvoitellessa silmiesi edessä avautuu merellinen Helsinki parhaimmillaan. Vastarannalla sinulle vilkuttavat kantakaupungin valot, joita voit ihailla raikkaasta meri-ilmasta nautiskellen.

Kruunuvuorenrannassa saaristoluontoa ja palveluita

Helsingin Harkko sijaitsee tulevan Kruunuvuorensillan ja raitiotieliikenteen vieressä. Kruunuvuorenrannassa voi nauttia saaristoluonnosta, rantakallioista, puistoista ja modernista valotaiteesta. Alueen palvelut kehittyvät vauhdikkaasti lähitulevaisuudessa ja koulut, päiväkodit, leikkipuistot, liikuntahallit ja -kentät rakennetaan asukkaiden käyttöön.

Ota yhteyttä asuntomyyntiin ja sovi oma yksityisesittely 09 613 03450 tai asuntomyynti@eke.fi

 

Koti ilman kompromisseja.

Klikkaa alla olevasta huoneistoluettelosta valitsemaasi asuntoa ja saat siitä lisätietoa.

EKE Loft on rohkea ja yksilöllinen

Tavanomaisesta uudistuotannosta poiketen EKE Loft -asunnot ovat pohjaltaan avaria, huonekorkeus on suuri ja ikkunat yltävät lattiasta kattoon asti. Loftin aito muuntojoustavuus antaa asukkaalle mahdollisuuden tehdä huoneistosta juuri sellaisen kuin haluaa, koska väliseinät voidaan sijoittaa lähes vapaasti.

Samaan pohjaan voi siis tehdä yhtä hyvin yksiön kuin kolmion, ja huonejakoa on helppo muuttaa myös myöhemmin. Loft-asunnoissa on lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa omat keittiöunelmat, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Keittiön voi suunnitella täysin itse tai vaihtoehtoisesti valita EKEn valmiista keittiöratkaisuista mieleisensä. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa.

Ensimmäinen EKE Loft -kerrostalo rakennettiin Vantaan Asuntomessujen 2015 oheiskohteeksi sijoittuen seitsemän parhaan messukohteen joukkoon.

EKE Loft -kerrostalot

 • Kivistön Koneisto valmis 2015
 • Kivistön Mekano valmis 2016
 • Kivistön Ratasto valmis 01/2018
 • Kivistön Piiristö arvioitu valmis12/2018
 • Helsingin Harkko arvioitu valmistumisaika kesä 2019

Sivun kuvat: Asiakkaiden loft-asunnoista Kivistössä.

Asunto Oy Helsingin Harkko

Saaristolaivastonkatu 2, 00590 Helsinki

 • 53 asuntoa.
 • Asuntojen pinta-ala 51 m² – 89,5 m².
 • Asunnot myydään ilman väliseiniä.
 • Kylpyhuoneet rakennetaan valmiiksi.
 • Huonekorkeus suurimmassa osassa asuntoja jopa 5 metriä.
 • Katolla kuusi erillistä asuntoa.
 • Viisi työtilallista asuntoa.
 • Katolla taloyhtiön saunatila ja kattoterassi.

Yhtiö koostuu 3–6-kerroksisesta, yksiportaisesta luhtikäytävällisestä asuinkerrostalosta. Yhtiössä on yhteensä 53 asuntoa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tekniset tilat
sekä yhtiön yhteistilat: väestönsuoja, pesula, kuivaushuone, lastenvaunu- ja irtaimistovarastot sekä kerhotila. Yhtiön yleiset saunatilat sekä vilvoittelutila sijaitsevat katolla kuudennessa kerroksessa. Osassa toisen kerroksen asunnoista on työtilat kytketty asunnoksi porrasyhteyden kautta. Pihalla sijaitsevat oleskelualueet ovat yhteiskäytössä tontin 1 kanssa.

Kohde toteutetaan uusloft-konseptin mukaisesti, jossa asunnot rakennetaan suurina yksiöinä, ns. raakatiloina. Asunnot ovat kuitenkin asumisvalmiita niin kuin rakennusvalvontavirasto rakennuksen käyttöönotossa vaatii.
Märkätilat tehdään valmiiksi. Keittiön rakentamista varten on näkyvissä vesija viemäriliitännät.

Helsingin Harkon asunnot ovat puolihitas-omistusasuntoja, jossa ensimmäinen myyntihinta on säännelty. Jälleenmyyntihinta ei kuulu sääntelyn piiriin ja asunnon voi myydä vapaaseen hintaan. Helsingin kaupungin vuokratontti. Hitas arvonta on suoritettu 24.4.2018.

Rakennuksen arvioitu valmistumisaika 30.6.-31.8.2019.

Tervetuloa merelliseen Kruunuvuorenrantaan

 

EKE Loft -kerrostalo, Asunto Oy Helsingin Harkko, nousee merelliseen Kruunuvuorenrantaan. Saaristomaisemastaan tunnetulta asuinalueelta on hienot näkymät merelle ja kantakaupunkiin. Alueen pohjoisosassa on Helsingin luonnonsuojeluohjelmaan kuuluva Kruunuvuorenlampi.

Tunnusomaista alueen asumiselle

 • Kruunuvuoren eteläosaan rakennetaan pientaloja ja kerrostaloja.
 • Pienimittakaavaisissa kortteleissa talot nousevat terassimaisina kalliorinteeseen.

Lähde:uuttahelsinkiä.fi/kruunuvuorenranta

Kruunuvuorenrannassa kaikki tarvittava on lähellä. Alueelle
rakennetaan kaksi koulua, päiväkoteja, leikkipuistoja ja oma
liikuntapuisto. Kirjasto ja terveysasema sijaitsevat Laajasalon
Yliskylässä. Kruunuvuorenrannassa on meri, luonto ja kaupunki.
Kaikki. Kävelymatkan päässä myös kaunis Stansvikin kartanomiljöö, jonka ravintolassa voi piipahtaa vaikkapa lounaalla.

Meren yli keskustaan 

Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin rakennetaan Kruunusillat-joukkoliikenneyhteys, jota käyttävät pikaratikoiden lisäksi pyöräilijät ja muut kevyt liikenne. Kaupunginvaltuusto päätti siltayhteyden rakentamisesta 31.8.2016. Lähde: uuttahelsinkiä.fi

EKE Loft -asukkaat kertovat

EKEn uusloftit ovat jo saaneet uusia asukkaita, lue heidän matkastaan uuteen kotiinsa täältä:

Katso myös videot asiakkaiden upeista kodeista

Tutustu ja rakastu sinäkin!

 

 

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.