Kivistön Ratasto – Loft -koti kuten haluat

Kivistön Rataston viimeinen loft-asunto on nyt myynnissä!

 

Asunto Oy Kivistön Rataston upeat loft -kodit ovat luovutusvalmiita, tässä yhtiössä enää yksi raakavalmis loft -asunto vapaana.

Valitse raakavalmis asunto

EKE Loft on uudenlaista asuntotuotantoa Suomessa, jossa yhdistyvät uuden kodin nykyaikaiset ratkaisut ja samalla mahdollisuus persoonalliseen kerrostalokotiin.
Raakavalmiit EKE Loft -asunnot myydään yhtenä avoimena tilana ilman väliseiniä, ilman lattiapäällysteitä, komeroita. Sinulla on myös lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan.

Eke Loftin erikoisuutena jokaisessa asunnossa on näyttävä betoninen tehosteseinä. Runsaasti valoa asuntoon tulee vaikuttavista lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Kaikissa asunnoissamme on vakiona vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmössä ja korkeat ikkunat, jotka ulottuvat lattiaan asti. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke. Asuntojen ikkunoissa ja ikkunaovissa ovat sälekaihtimet vakiona. Oma tontti.

Osoite: Timanttikiteenkuja 4, 01700 Vantaa.
Google Maps karttalinkki

Kysy lisää asuntomyynnistä p. (09) 613 03450 /asuntomyynti@eke.fi 

Loistava sijainti Kehäradan varrella, Vantaan Kivistössä

Uudiskohde Ratasto sijoittuu samaan kortteliin Vantaan Kivistössä muiden EKE Loft -kerrostalojen kanssa.

Loft-korttelin sijainti on erinomainen: puistojen syleilyssä, mutta aivan Kivistön keskustan ja kehäradan juna-aseman lähettyvillä. Kivistön tulevaan palvelu- ja liikekeskukseen on alle kilometri. Pysäköinti hoituu loft-korttelin yhteisessä pysäköintitalossa, autopaikat myydään osakkeina.

EKE Loft – Koti kuten haluat!

Klikkaa alla olevasta huoneistoluettelosta valitsemaasi asuntoa ja saat siitä lisätietoa.

EKE Loft -konseptin mukaisesti asunnon pintamateriaalien ja kiinteiden kalusteiden suhteen saat suunnitella ja toteuttaa itse omat visiosi.

Raakavalmiissa asunnossa sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Raakavalmiin asunnon lattian voit päällystää melkein millä materiaalilla tahansa.

Raakavalmiissa asunnoissa toteutetaan valmiiksi wc- ja kylpyhuonetilat. Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitettuja ja katto on kuusipaneelia. Seinät ovat maalattu valkoiseksi betonipintaista tehosteseinää lukuun ottamatta. Katto maalataan valkoiseksi.

Kaikissa asunnoissa on vakiona vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmössä ja korkeat ikkunat, jotka ulottuvat lattiaan asti. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke. Asuntojen ikkunoissa ja ikkunaovissa ovat sälekaihtimet vakiona.

Kivistön Ratasto muodostuu 6-7 kerroksisesta yksiportaisesta 45 asunnon asuinkerrostalosta. Kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tekniset tilat sekä muut yhtiön yhteiset tilat kuten saunaosasto, väestönsuoja, kuivaushuone, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto sekä irtaimistovarastot. Polkupyörien huoltotila (Bike Station) sijaitsee Asunto Oy Kivistön Mekanon A-portaan ensimmäisessä kerroksessa. Pihalla sijaitsevat tomutus- ja oleskelualueet ovat yhteiskäytössä tonttien 1 ja 3 kanssa.

Vantaan kaupungin Kivistön kaupunginosan kortteli 23130, tontti 2. Tontti on yhtiön omistuksessa. Yhtiöllä on yhteinen piha-alue samassa korttelissa, tonteille 1 ja 3 rakennettavien yhtiöiden kanssa. Alueella on vahvistettu asemakaava, josta saa tietoja Vantaan kaupunkisuunnitteluvirastosta p. 09 83911. Tontin pinta-ala on 1 440 m2.

Omannäköinen, vakioratkaisuista poikkeava kotisi sijaitsee uudessa Kivistön kaupunkikeskuksessa. Puistojen ympäröimästä loft-korttelista on matkaa juna-asemalle ja keskustan palveluihin alle kilometri.

Parhaillaan Vantaan Kivistössä asuu noin 500 asukasta, mutta uuden keskustan myötä Kivistöstä kasvaa noin 30 000 asukkaan asuinalue. Vantaan kaupungin tavoitteiden mukaan kaupunkikeskus on paitsi pääkaupunkiseudun vetovoimaisin palvelu- ja liikekeidas myös kansallinen ekologisen asumisen mallialue, jossa on luontevaa liikkua kävellen, pyörällä tai junalla.  Kehäradan junat kulkevat 10 minuutin välein. Pyörätieverkosto ulottuu kauas ja ekologiset ratkaisut, kuten jätteiden putkikeräysjärjestelmä, ovat osa alueen toimivaa arkea. Puisto ja leikkipaikkoja löytyy pienille kuin isommillekin lapsille. Lähellä on myös ulkoliikuntavälineitä kaikenikäisten käyttöön.

Alueella on pitkät asumisen perinteet, sillä Kivistö esiintyy nimenä nykyisen kirkon kohdalla jo 1690-luvun kartassa. Kivistön metsäinen ydinalue kokee hurjan muodonmuutoksen, kun sinne rakennetaan lähivuosina näyttävä kaupunkikeskus. Vantaan Kivistöön on kaavoitettu asuntoja n. 300 000 kerrosneliötä joka sisältää erityyppistä asumista, erilaisille ihmisille, eri elämän tilanteissa.

Ekologisuus Kaupunkikeskuksen suunnittelussa sovelletaan brittiläistä One Planet Living -konseptia ensi kertaa Suomessa. Mallin tavoitteena on tehdä kestävä, maapallon voimavarat harkitusti käyttävä elämäntapa mukavaksi, edulliseksi ja helpoksi. Päämääränä on vähentää päästöjä ja jätteitä, suosia lähiruokaa ja säilyttää luontoa. Kivistöön jo tehdyt suunnitelmat tukevat mallia: lähiliikenne hoituu pyöräillen ja raiteilla kehäradan myötä, taloista tehdään energiatehokkaita, ja kotitalouksien jätehuolto tapahtuu innovatiivisella, maanalaisella putkikeräysjärjestelmällä.

Luonto lähellä

Vantaan Kivistön keskustasta pääsee hetkessä luonnon keskelle Petikon pitkospuille sekä valaistuille laduille ja poluille. 1700 hehtaarin laajuinen monipuolinen ulkoilu- ja virkistysalue onkin suosittu asukkaiden keskuudessa. Siellä voi lenkkeillä, kuntoilla, pyöräillä, retkeillä, hiihtää, marjastaa sekä sienestää. Alueella toimii myös hiihto- ja suunnistusseuroja, metsästysseuroja, koiraharrastusyhdistyksiä sekä lennokkikerho.
Lue lisää Kivistön esitteestä

Kivistössä palvelut ovat helposti saavutettavissa
Alueelta löytyy lukuisia päiväkoteja ja kouluja. Terveyspalveluista neuvola sijaitsee Aurinkokivessä, hammashoitola Kanniston koulun yhteydessä ja kaupunkikeskukseen tulee terveysasema. Lisäksi palvelevat muun muassa nuorisotila KanNu sekä avoin päiväkoti Auringonkukka. Lähikauppa on vain muutaman sadan metrin päässä.

Aurinkokiven monitoimikeskus tarjoaa puitteet asukkaiden kohtaamiseen ja aktiivinen kaupunginosayhdistys järjestää monenlaista toimintaa. Lähde: www.vantaankivisto.fi

Tutustu myös Kivistön visioon 2042

Huoneistoluettelo

Alue Osoite Kohde Huoneisto Pinta-ala Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta
Kivistö Timanttikiteenkuja 4 A39 Kerrostalo Loft 1-2H + KT-varaus 45m2 78 599,00€ 112 500,00€ 191 099,00€

Timanttikiteenkuja 4 A39
Loft 1-2H + KT-varaus
45m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2H + KT-varaus
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 78 599,00€
Lainaosuus 112 500,00 €
Velaton hinta 191 099,00 €
Hoitovastike 0,00 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 0,00 €/kk
Vesimaksu 0.00€ hlö / kk

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.