Kivistön Ratasto – Luovutusvalmiita EKE Loft-asuntoja Vantaan Kivistössä

Kivistön Rataston viimeiset loft-asunnot ovat nyt myynnissä!

 

 

Asunto Oy Kivistön Rataston upeat loft -kodit ovat luovutusvalmiita, tässä yhtiössä enää muutama koti vapaana. Ihastusta herättänyt, sisustussuunnittelijan suunnittelema ja laadukkain materiaalein toteutettu EKE Loft -malliasunto on nyt myös myynnissä.

 

Hyödynnä yhden vuoden hoitovastike-etu!

Mikäli teet asuntokaupan Asunto Oy Kivistön Rataston asunnosta 28.2.2019 mennessä, maksamme puolestasi ensimmäisen asumisvuoden hoitovastikkeet (12 kk). Etu koskee vain uusia asuntokauppoja. Kysy lisää asuntomyynnistämme, 09 613 03450 tai asuntomyynti@eke.fi.

Valitse raakavalmis tai viimeistelty asunto

EKE Loft on uudenlaista asuntotuotantoa Suomessa, jossa yhdistyvät uuden kodin nykyaikaiset ratkaisut ja samalla mahdollisuus persoonalliseen kerrostalokotiin. Raakavalmiit EKE Loft -asunnot myydään yhtenä avoimena tilana ilman väliseiniä, ilman lattiapäällysteitä, komeroita. Sinulla on myös lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Voit ostaa asuntosi myös viimeisteltynä, tällöin valitset materiaalit EKEn valikoimasta. EKE rakentaa sinulle valmiiksi keittiön, eteiskalusteet ja asentaa lattiapäällysteet. Tämän jälkeen voit vaivatta muuttaa uuteen uuteen loftiisi.

Lisäksi Eke Loftin erikoisuutena jokaisessa asunnossa tulee esille nykyaikainen betonisisustus näyttävänä betonisena tehosteseinänä ja runsaasti valoa saadaan sisälle vaikuttavista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Parvirakenteen lattiaan on omat suositellut päällysteet. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa. Parvi ja sen ilmoitettu lattiapinta-ala eivät täytä huoneistoalan määritelmää.

Asunto Oy Kivistön Rataston asunnot  A32, A35 ja A38 myydään loft-asuntojen tyyliin sopivilla sisustusratkaisuilla viimeisteltyinä. Kysy lisää asuntomyynnistä p. (09) 613 03450 /asuntomyynti@eke.fi 

Oma tontti. Hoitovastike 4.10€/m² ja rahoitusvastike 2.30€/m² ovat arvioita. Rahoitusvastike 1:tä maksetaan kahtena ensimmäisenä vuonna, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Arvio rahoitusvastikkeesta lainanlyhennyksen alkaessa on 16€/ m²

Kaikissa asunnoissamme on vakiona vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmössä ja korkeat ikkunat, jotka ulottuvat lattiaan asti. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke tai jopa lasitettu kattoterassi. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma piha-alue terasseineen. Asuntojen ikkunoissa ja ikkunaovissa ovat sälekaihtimet vakiona.

 

Mitä EKE Loftin asukkaat sanovat?

Ensimmäiset asukkaat Kivistön EKE Loft -kortteliin muuttivat asuntomessujen jälkeen 2015. Asukkaiden kokemuksista voit lukea nettisivuiltamme.

Loistava sijainti Kehäradan varrella, Vantaan Kivistössä

Uudiskohde Ratasto sijoittuu samaan kortteliin Vantaan Kivistössä muiden EKE Loft -kerrostalojen kanssa.

Loft-korttelin sijainti on erinomainen: puistojen syleilyssä, mutta aivan Kivistön keskustan ja kehäradan juna-aseman lähettyvillä. Kivistön tulevaan palvelu- ja liikekeskukseen on alle kilometri. Pysäköinti hoituu loft-korttelin yhteisessä pysäköintitalossa, autopaikat myydään osakkeina.

EKE Loft – uudiskohde kuten haluat!

 

Klikkaa alla olevasta huoneistoluettelosta valitsemaasi asuntoa ja saat siitä lisätietoa.

EKE Loft -konseptin mukaisesti asunnon pintamateriaalien ja kiinteiden kalusteiden suhteen saat suunnitella ja toteuttaa itse omat visiosi. Luovutusvalmiissa asunnossa sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Luovutusvalmiin asunnon lattian voit päällystää melkein millä materiaalilla tahansa. Parvirakenteen lattiaan on omat suositellut päällysteet.

Luovutusvalmiissa asunnoissa toteutetaan valmiiksi wc- ja kylpyhuonetilat. Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitettuja ja katto on kuusipaneelia. Seinät ovat maalattu valkoiseksi betonipintaista tehosteseinää lukuun ottamatta. Katto maalataan valkoiseksi.

Kaikissa asunnoissamme on vakiona vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmössä ja korkeat ikkunat, jotka ulottuvat lattiaan asti. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke tai jopa lasitettu kattoterassi. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma piha-alue terasseineen. Asuntojen ikkunoissa ja ikkunaovissa ovat sälekaihtimet vakiona.

Kivistön Ratasto muodostuu 6-7 kerroksisesta yksiportaisesta 45 asunnon asuinkerrostalosta. Kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tekniset tilat sekä muut yhtiön yhteiset tilat kuten saunaosasto, väestönsuoja, kuivaushuone, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto sekä irtaimistovarastot.

Omannäköinen, vakioratkaisuista poikkeava kotisi sijaitsee uudessa Kivistön kaupunkikeskuksessa. Puistojen ympäröimästä loft-korttelista on matkaa juna-asemalle ja keskustan palveluihin alle kilometri. Lue lisää Kivistön esitteestä.

Vantaan Kivistöön uusia asuntoja ja palveluita

Parhaillaan Vantaan Kivistössä asuu noin 5000 asukasta, mutta uuden keskustan myötä Kivistöstä kasvaa noin 30 000 asukkaan asuinalue. Vantaan kaupungin tavoitteiden mukaan kaupunkikeskus on paitsi pääkaupunkiseudun vetovoimaisin palvelu- ja liikekeidas myös kansallinen ekologisen asumisen mallialue, jossa on luontevaa liikkua kävellen, pyörällä tai junalla. Alueen asuntojen ominaispiirteitä tulevat olemaan värien paljous, ekologiset materiaalit, viherkatot ja kaikkialla näkyvä taide. Kesästä 2015 lähtien Kehäradan junat kulkevat 10 minuutin välein. Pyörätieverkosto ulottuu kauas ja ekologiset ratkaisut, kuten jätteiden putkikeräysjärjestelmä, ovat osa alueen toimivaa arkea.

Asunnot ja palvelut Kivistössä

Alueella on pitkät asumisen perinteet, sillä Kivistö esiintyy nimenä nykyisen kirkon kohdalla jo 1690-luvun kartassa. Kivistön metsäinen ydinalue kokee hurjan muodonmuutoksen, kun sinne rakennetaan lähivuosina näyttävä kaupunkikeskus. Vantaan Kivistöön on kaavoitettu asuntoja n. 300 000 kerrosneliötä joka sisältää erityyppistä asumista, erilaisille ihmisille, eri elämän tilanteissa.

Ekologisuus Kaupunkikeskuksen suunnittelussa sovelletaan brittiläistä One Planet Living -konseptia ensi kertaa Suomessa. Mallin tavoitteena on tehdä kestävä, maapallon voimavarat harkitusti käyttävä elämäntapa mukavaksi, edulliseksi ja helpoksi. Päämääränä on vähentää päästöjä ja jätteitä, suosia lähiruokaa ja säilyttää luontoa. Kivistöön jo tehdyt suunnitelmat tukevat mallia: lähiliikenne hoituu pyöräillen ja raiteilla kehäradan myötä, taloista tehdään energiatehokkaita, ja kotitalouksien jätehuolto tapahtuu innovatiivisella, maanalaisella putkikeräysjärjestelmällä.

Luonto lähellä

Vantaan Kivistön keskustasta pääsee hetkessä luonnon keskelle Petikon pitkospuille sekä valaistuille laduille ja poluille. 1700 hehtaarin laajuinen monipuolinen ulkoilu- ja virkistysalue onkin suosittu asukkaiden keskuudessa. Siellä voi lenkkeillä, kuntoilla, pyöräillä, retkeillä, hiihtää, marjastaa sekä sienestää. Alueella toimii myös hiihto- ja suunnistusseuroja, metsästysseuroja, koiraharrastusyhdistyksiä sekä lennokkikerho.

Kehäradan Kivistön aseman ympäristöön ilmestyy kauppoja, asuntoja, palveluita, toimitiloja ja bussiterminaali.

Alueen massiivisin osa, kauppakeskus, rakennetaan vaiheittain asukaskasvun mukaan. Sen ykkösvaiheen arvioidaan valmistuvan 2018. Kakkosvaiheen valmistuttua kauppakeskus voi olla kooltaan jopa 130 000 km2. Jumbossa on 85 000 ja Myyrmannissa 42 000 kerrosneliötä.

Liike- ja palvelukeskuksen, on suunniteltu tuovan yhteen mm. kirjaston, terveys- ja hyvinvointipalveluja, elämys- ja taidekeskuksen, data centerin, toimistoja, kauppakeskuksen, pop up -myymälöitä, showroomeja, testailutiloja, HOK-Elannon ja Keskon hypermarketit, hotellin ja asuntoja.
Tulevaisuudessa keskuksen ulkopuolella kivijalkaputiikit sekä monenlaiset vapaa-ajantilat elävöittävät katukuvaa ja tarjoavat mielekästä nähtävää ja koettavaa.
Vantaan Kivistö tavoitteleekin Euroopan kauneimman kauppakaupungin titteliä.

Huoneistoluettelo

Alue Osoite Kohde Huoneisto Pinta-ala Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta
Kivistö Timanttikiteenkuja 4 A8 Kerrostalo Loft 1-2H + KT-varaus 45m2 108 500,00€ 112 500,00€ 221 000,00€

Timanttikiteenkuja 4 A8
Loft 1-2H + KT-varaus
45m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2H + KT-varaus
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 108 500,00€
Lainaosuus 112 500,00 €
Velaton hinta 221 000,00 €
Hoitovastike 0,00 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 0,00 €/kk
Vesimaksu 0.00€ hlö / kk
Kivistö Timanttikiteenkuja 4 A39 Kerrostalo Loft 1-2H + KT-varaus 45m2 78 599,00€ 112 500,00€ 191 099,00€

Timanttikiteenkuja 4 A39
Loft 1-2H + KT-varaus
45m2

Huoneistotyyppi Loft 1-2H + KT-varaus
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 78 599,00€
Lainaosuus 112 500,00 €
Velaton hinta 191 099,00 €
Hoitovastike 0,00 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 0,00 €/kk
Vesimaksu 0.00€ hlö / kk

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.