Loft-asunto Vantaan Kivistössä – Mekano

Viimeinen parviasunto myydään valmiissa loft-talossa!

Viimeinen parviasunto myydään valmiissa loft-talossa – sovi oma aikasi asuntoesittelyyn! p. 09 613 03450/ asuntomyynti@eke.fi

Persoonallisia luovutusvalmiita loft-asuntoja on vain yksi jäljellä. Osta uusi kotisi suoraan rakennuttajalta, asunnon myyntihinta nyt päivitetty.

Upea loft-asunto sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa. Voit viimeistellä hulppean, ison parviasunnon omien mieltymystesi mukaan. Asunnossa on myös oma sauna. Tilavat länsiparvekkeet avautuvat ilta-aurinkoon väljin näkymin. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa. Parvi ja sen ilmoitettu lattiapinta-ala eivät täytä huoneistoalan määritelmää.

Myymme avointa, korkeaa, valoisaa sekä muuntautuvaa tilaa. Wc- ja kylpyhuonetilat on asunnossa valmiiksi toteutettu. Korkeat ikkunat ulottuvat lattiaan asti ja asunnoissa on vesikiertolattialämmitys. Taloyhtiöstä löytyy myös yhteisiä tiloja; asukastila sekä saunatilat ovat kerrostalon kivijalassa. Kerrostalo sijaitsee Vantaan Kivistössä omalla tontilla.

Tartu tilaisuuteen ja toteuta unelmiesi koti kerrostaloon!

 

Hoitovastike 4€/m² ja rahoitusvastike 4.5€/m² ovat arvioita. Rahoitusvastike 1:tä maksetaan kahtena ensimmäisenä vuonna yhtiön valmistumisesta lähtien, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Arvio rahoitusvastikkeesta lainanlyhennyksen alkaessa on 14€/

Loft by EKE – Kerrostalokoti kuten haluat.

 

Klikkaa alla olevasta huoneistoluettelosta valitsemaasi asuntoa ja saat siitä lisätietoa.

Kivistön Mekano

Persoonallinen luovutusvalmis loft-asunto. Voit viimeistellä hulppean, ison parviasunnon omien mieltymystesi mukaan.

Talon asuntojen huonekorkeus on lähemmäs kolme metriä, osassa asuntoja huonekorkeus yltää lähes kuuteen metriin. Korkeat ikkunat ulottuvat lattiaan asti, tuoden suuren määrän valoa sisään. Kaikissa asunnoissa on vesikiertolattialämmitys, joka lisää asumismukavuutta entisestään. Osalla asunnoista on omat terasseilla ja istutusalueilla varustetut pihat. Ylempien kerrosten asukkaat voivat nauttia maisemista parvekkeilta. Taloyhtiöstä löytyy myös yhteisiä tiloja. Asukastila sekä saunatilat ovat kerrostalon kivijalassa. Oma tontti.

Omannäköinen, vakioratkaisuista poikkeava kotisi sijaitsee uudessa Kivistön kaupunkikeskuksessa. Puistojen ympäröimästä loft-korttelista on matkaa juna-asemalle ja keskustan palveluihin alle kilometri. Lue lisää Kivistön esitteestä.

Vantaan Kivistöön uusia asuntoja ja palveluita

Parhaillaan Vantaan Kivistössä asuu noin 5000 asukasta, mutta uuden keskustan myötä Kivistöstä kasvaa noin 30 000 asukkaan asuinalue. Vantaan kaupungin tavoitteiden mukaan kaupunkikeskus on paitsi pääkaupunkiseudun vetovoimaisin palvelu- ja liikekeidas myös kansallinen ekologisen asumisen mallialue, jossa on luontevaa liikkua kävellen, pyörällä tai junalla. Alueen asuntojen ominaispiirteitä tulevat olemaan värien paljous, ekologiset materiaalit, viherkatot ja kaikkialla näkyvä taide. Kesästä 2015 lähtien Kehäradan junat kulkevat 10 minuutin välein. Pyörätieverkosto ulottuu kauas ja ekologiset ratkaisut, kuten jätteiden putkikeräysjärjestelmä, ovat osa alueen toimivaa arkea.

Asunnot ja palvelut Kivistössä Alueella on pitkät asumisen perinteet, sillä Kivistö esiintyy nimenä nykyisen kirkon kohdalla jo 1690-luvun kartassa. Kivistön metsäinen ydinalue kokee hurjan muodonmuutoksen, kun sinne rakennetaan lähivuosina näyttävä kaupunkikeskus. Vantaan Kivistöön on kaavoitettu asuntoja n. 300 000 kerrosneliötä joka sisältää erityyppistä asumista, erilaisille ihmisille, eri elämän tilanteissa.

Ekologisuus Kaupunkikeskuksen suunnittelussa sovelletaan brittiläistä One Planet Living -konseptia ensi kertaa Suomessa. Mallin tavoitteena on tehdä kestävä, maapallon voimavarat harkitusti käyttävä elämäntapa mukavaksi, edulliseksi ja helpoksi. Päämääränä on vähentää päästöjä ja jätteitä, suosia lähiruokaa ja säilyttää luontoa. Kivistöön jo tehdyt suunnitelmat tukevat mallia: lähiliikenne hoituu pyöräillen ja raiteilla kehäradan myötä, taloista tehdään energiatehokkaita, ja kotitalouksien jätehuolto tapahtuu innovatiivisella, maanalaisella putkikeräysjärjestelmällä.

Luonto lähellä

Vantaan Kivistön keskustasta pääsee hetkessä luonnon keskelle Petikon pitkospuille sekä valaistuille laduille ja poluille. 1700 hehtaarin laajuinen monipuolinen ulkoilu- ja virkistysalue onkin suosittu asukkaiden keskuudessa. Siellä voi lenkkeillä, kuntoilla, pyöräillä, retkeillä, hiihtää, marjastaa sekä sienestää. Alueella toimii myös hiihto- ja suunnistusseuroja, metsästysseuroja, koiraharrastusyhdistyksiä sekä lennokkikerho.

Kehäradan Kivistön aseman ympäristöön ilmestyy kauppoja, asuntoja, palveluita, toimitiloja ja bussiterminaali. Alueen massiivisin osa, kauppakeskus, rakennetaan vaiheittain asukaskasvun mukaan. Sen ykkösvaiheen arvioidaan valmistuvan 2018. Kakkosvaiheen valmistuttua kauppakeskus voi olla kooltaan jopa 130 000 m2. Jumbossa on 85 000 ja Myyrmannissa 42 000 kerrosneliötä. Liike- ja palvelukeskuksen, on suunniteltu tuovan yhteen mm. kirjaston, terveys- ja hyvinvointipalveluja, elämys- ja taidekeskuksen, data centerin, toimistoja, kauppakeskuksen, pop up -myymälöitä, showroomeja, testailutiloja, HOK-Elannon ja Keskon hypermarketit, hotellin ja asuntoja. Tulevaisuudessa keskuksen ulkopuolella kivijalkaputiikit sekä monenlaiset vapaa-ajantilat elävöittävät katukuvaa ja tarjoavat mielekästä nähtävää ja koettavaa. Vantaan Kivistö tavoitteleekin Euroopan kauneimman kauppakaupungin titteliä.

Huoneistoluettelo

Alue Osoite Kohde Huoneisto Pinta-ala Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta
Kivistö Timanttikiteenkuja 8 B27 Kerrostalo Loft 1-3H + K-varaus + sauna + parvi 111m2 141 907,00€ 255 300,00€ 397 207,00€

Timanttikiteenkuja 8 B27
Loft 1-3H + K-varaus + sauna + parvi
111m2

Huoneistotyyppi Loft 1-3H + K-varaus + sauna + parvi
Pinta-ala 111m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Kyllä
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 141 907,00€
Lainaosuus 255 300,00 €
Velaton hinta 397 207,00 €
Hoitovastike 444,00 €/kk
Rahoitusvastike 499,50 €/kk
Vastikkeet yht. 943,50 €/kk
Vesimaksu 20.00€ hlö / kk