EKE LOFT ASUNNOT

 

EKE Loft yhdistää eri asumismuotojen parhaat puolet. Se on persoonallinen kuten entisestä teollisuuslaitoksesta remontoitu asunto, mutta moderni, jo alun perin asumiskäyttöön suunniteltu koti. EKE Loft on avara, korkea, suurten ikkunoiden vuoksi valoisa ja ennen kaikkea muunneltava.

Perinteisestä uudiskerrostalosta poiketen EKE Loft myydään yhtenä suurena tilana, jonka voi jättää sellaiseksi tai jakaa erillisiksi huoneiksi.

Tilanjakoa on myös helppo muuttaa myöhemmin tarpeiden mukaan. Väliseinät voidaan sijoittaa hyvinkin vapaasti. Unelmakeittiön toteuttamiseen on lähes rajattomat mahdollisuudet. Tilan korkeutta hyödyntäen asuinneliöitä voi lisätä parven avulla.

EKE Loft mahdollistaa sen, että asut aina ihannekodissa. Kun elämäntilanteesi muuttuu, kotisi muuntuu sen mukana.

Katso Helsingin Harkon vapaat puolihitas-asunnot täältä >>

 

OTA YHTEYTTÄ

Kohteet

RAAKAVALMIS

Raakavalmiissa EKE:n loftissa on valmis runko ja valmiiksi toteutetut wc- ja kylpyhuonetilat. Muusta päätät sinä. Suunnittele haluamasi huonejako tai unohda väliseinät kokonaan. Pääset itse toteuttamaan unelmiesi keittiön, lattiapinnoitteet sekä mahdolliset väliseinät. Tällöin EKE rakentaa raamit, sinä luot lopputuloksen.

Lue lisää

VIIMEISTELTY

Viimeistellyssä asunnossa valitset muutostyöaikataulun puitteissa valikoimastamme sopivat loft-henkiset ratkaisut aina keittiöstä pintamateriaaleihin. Sinä teet valinnat, EKE toteuttaa ne puolestasi. Pääset muuttoa vaille valmiiseen kotiin.

Lue lisää