Loft by EKE ASUNNOT

Loft by EKE – rakenna unelmiesi koti 

Loft by EKE on konsepti, jossa loft-asumisen parhaat puolet on yhdistetty modernin kerrostaloasumisen helppouteen ja mukavuuteen. Perinteinen loft on alun perin muuhun käyttöön tarkoitetusta tilasta asumistilaksi muunnettu asunto. Loft on tyypillisesti avara, korkea ja valoisa sekä tilana helposti muunneltavissa – kaikki nykyasumisen ihannepiirteitä.

Perinteisestä uuskerrostalosta poiketen Loft by EKE -kerrostalossa asunto myydään yhtenä suurena tilana, jonka voi jakaa huoneiksi tarpeiden mukaan tai jättää yhdeksi avaraksi loft-tilaksi. Tilanjakoa on myös helppo muuttaa myöhemmin tarpeiden mukaan.

Loft by EKE -asunnossa saat toteuttaa omat visiosi niin asunnon pintamateriaalien, kiinteiden kalusteiden kuin huonejaonkin suhteen. Voit suunnitella esimerkiksi keittiölle varattuun paikkaan juuri sellaisen ratkaisun, jonka olet aina halunnut.

Myymme avointa, korkeaa, valoisaa ja muuntautuvaa tilaa – koteja jotka ovat uniikkeja sekä asujansa näköisiä. Rakenna itse unelmiesi koti kerrostaloon!

Katso myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa olevat Loft by EKE asunnot:

Ja suunnitteilla oleva Loft by EKE Helsinki:

Valitse muuttovalmis tai luovutusvalmis asunto

Voit tilata loft-asuntosi muuttovalmiina tai vaihtoehtoisesti ostaa asunnon luovutusvalmiina.

Muuttovalmiissa asunnossa valitset valikoimastamme uuteen kotiisi sopivat ratkaisut aina keittiöstä pintamateriaaleihin. Tällöin asuntosi toteutetaan EKE:n toimesta muuttovalmiiksi asti.

Luovutusvalmiissa EKE:n loftissa on valmis runko ja valmiiksi toteutetut wc- ja kylpyhuonetilat. Muusta päätät sinä! Suunnittele haluamasi huonejako tai unohda väliseinät kokonaan. Pääset itse toteuttamaan unelmiesi keittiön, lattiapinnoitteet sekä mahdolliset väliseinät. Tällöin me EKE:llä rakennamme raamit, sinä luot lopputuloksen.

Loft by EKE – asukkaat kertovat

Loft by EKE -asunnot sijoittuivat seitsemän parhaan messukohteen joukkoon Vantaan asuntomessuilla 2015. EKEn uusloftit ovat jo saaneet uusia asukkaita, lue heidän matkastaan uuteen kotiinsa täältä:

Tutustu ja rakastu sinäkin!

Loft by EKE ASUNNOT