EKE:n uusloft -kerrostalokonsepti laajenee Espooseen

 

Uutiset 12.3.2018

 

EKE rakentaa uusia loft-kerrostaloja Espoon moderniin ja kehittyvään Suurpeltoon. Lofteissa yhdistyvät uuden kodin nykyaikaiset ratkaisut ja persoonallisus.

EKE:n uusloft -kerrostalokonsepti laajenee Espooseen

Espoon ensimmäinen uusloft kerrostalo rakennetaan keskelle Espoota – Suurpellon puistokaupungin sydämeen. Särmikäs betoni, suuret huonekorkeudet ja kiehtova urbaanisuus ovat pian tarjolla myös espoolaisille asunnonostajille.  

Suurpelto loft on suunnitteluvaiheessa. Lähetä yhteystietosi sekä sähköpostiosoitteesi meille osoitteeseen asuntomyynti@eke.fi niin saat ajantasaista tietoa kohteen etenemisestä.

Suurpelto Loftissa on asuntokokoja moneen eri elämäntilanteeseen, yksiöistä yli sadan neliön avariin tilaratkaisuihin. Lofteissamme voit itse päättää kotisi tilankäytöstä. Ehkä sinulle sopiikin tila isolla master bedroomilla tai useampi makuuhuone, joiden väliseinät voidaan kuitenkin myöhemmin muuttaa elämäntilanteesi muututtua. Tai oletko unelmoinut aidosta walk in closetista. Muutamissa asunnoissa huonekorkeus yltää lähes viiteen metriin. Tällöin kodissasi on myös monikäyttöinen parvitila. EKE Loftissa sinä teet asunnostasi yksilöllisen, itsellesi sopivimman kodin.

EKE Loft on uudenlaista asuntotuotantoa Suomessa, jossa yhdistyvät uuden kodin nykyaikaiset ratkaisut ja samalla mahdollisuus persoonalliseen kerrostalokotiin. Voit ostaa asuntosi viimeisteltynä. Tällöin valitset materiaalit EKEn valikoimasta. Raakavalmiit EKE Loft-asunnot myydään yhtenä avoimena tilana ilman väliseiniä, ilman lattiapäällysteitä, komeroita. Sinulla on myös lähes rajattomat mahdollisuudet toteuttaa unelmiesi keittiö, ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräävät vesipisteen suuntaa-antavan paikan. Lisäksi Eke Loftin erikoisuutena jokaisessa asunnossa tulee esille nykyaikainen betonisisustus näyttävänä betonisena tehosteseinänä ja runsaasti valoa saadaan sisälle vaikuttavista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

 

Suurpelto Loft

Arvioitu valmistumisaika loppuvuodesta 2019

Kynäkatu 4, Espoo

 

  • Kaksi 7-kerroksista uusloft kerrostaloa
  • 82 asuntoa, joista 8 parvellisia
  • Asuntokoot 29 m² – 112,5 m²
  • Huonekorkeus lähes 3m, parviasunnossa jopa noin 5m
  • Jokaisessa asunnossa valmiiksi toteutetut wc- ja kylpyhuonetilat
  • Suurimmissa asunnoissa sauna
  • Lasitetut parvekkeet

 

Koti uudella ja innovatiivisella asuinalueella

Modernit loft-kerrostalot asettuvat erinomaisesti Suurpellon kehittyvään ja innovatiiviseen asuinalueeseen. Suurpelto Loft sijaitsee ihanteellisesti Suurpellon kauppakeskuksen ja julkisen liikenteen pysäkkien välittömässä läheisyydessä. Vierestä löytyy ruokamarket, kuntosali, leikkipuistoja, ravintoloita. Myös koulu ja päiväkoti ovat kävelymatkan päässä. Suurpelto tarjoaa nykyaikaisia palveluita, urheilua ja rentoutumista luonnossa sekä hyvät kulkuyhteydet vaikkapa Isoon Omenaan, Tapiolaan ja Tapiolan urheilupuistoon.

 

Ota yhteyttä Minulle ei saa lähettää uutiskirjeitä tai muuta markkinointipostia.

Puhelimitse: 09 613 03450

(Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta)