Sovi oma yksityisesittely

 

Asuntoesittely

 

Tervetuloa asuntoesittelyyn – sovi oma yksityisesittely

Sovi oma yksityisesittely

Esittelemme Vantaan Kivistössä kehäradan vieressä  As Oy Kivistön Akselin sekä Loft by EKE konseptin mukaisia As Oy Kivistön Rataston uusia ihania koteja.

Espoonlahden länsirannalla, suositussa Sundsbergissa, Kirkkonummella esittelemme loppuvuodesta 2017 valmistuvia paljon kysyttyjä yksitasoisia sekä myös kaksikerroksisia uusia koteja.

Katso yleiset esittelyaikamme tästä >> tai sovi oma yksityisesittely p. 09 613 03450/ asuntomyynti@eke.fi

Katso myös ennakkomarkkinoinnissa olevat uudet kodit Espoossa ja Vantaalla:

As Oy Kivistön Ratasto – Loft by EKE

Järjestyksessään kolmannen loft-talomme As Oy Kivistön Rataston valmistuminen on aikaisintaan 12/2017 tai viimeistään 02/2018. Tervetuloa tutustumaan EKEn loft-koteihin!

Valitse luovutusvalmis Luovutusvalmiissa asunnoissa toteutetaan valmiiksi wc ja kylpyhuonetilat. Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitettuja ja katto on kuusipaneelia. Huoneiston seinät ovat maalattu valkoiseksi betonipintaista tehosteseinää lukuun ottamatta. Katto maalataan valkoiseksi. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa. Oma tontti. Hoitovastike 4.10€/m² ja rahoitusvastike 2.30€/m² ovat arvioita. Rahoitusvastike 1:tä maksetaan kahtena ensimmäisenä vuonna, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Arvio rahoitusvastikkeesta lainanlyhennyksen alkaessa on 16€/ m²

As Oy Kivistön Akseli – Huippusijainti!

Tutustu tarkemmin Akseliin tästä >> Uuden kerrostalon Kivistön Akselin rakentaminen Kivistössä on myös parhaillaan käynnissä. Alle kilometrin päässä sijaitsee Kehäradan Kivistön juna-asema, josta on kätevät yhteydet Helsingin keskustaan sekä lentokentälle. Lähikauppa sekä tuleva palvelu- ja liikekeskus ovat myös lähellä. Korttelia ympäröivät puistot, urheilukentät sekä monenlaiset harrastemahdollisuudet.

Löydä uusi upea kotisi Espoonlahden länsirannalta Sundsbergista

Uudiskohde As Oy Sundsbergin Laine sijoittuu meren läheisyyteen Espoonlahden länsirannalle, Sundsbergin rantaan. Sundsbergin kylän omat palvelut kuten opettajistaan palkittu alakoulu, päiväkodit, uimaranta, kuntosali ja kahvila ovat lähellä. Alueen ulkoilureitit merelle, sekä alakoululle johtava Musketöörinpolku, lähtevät korttelin vierestä.

Laineen pientalokorttelin 33 asunnosta löytyy paljon kysyttyjä yksitasoisia sekä myös kaksikerroksisia huoneistoja. Rivi- ja paritalojen suunnittelussa on korostettu toimivia ja muuntojoustavia pohjaratkaisuja. Osassa yhtiön asunnoista on asuntopohjien suunnitteluvaiheessa huomioitu huonejakojen muunneltavuus elämäntilanteiden, sekä tarpeiden muuttuessa. Asuntokoot vaihtelevat 58 m² (2 h+k+s) – 92,5 m² (3-4h+k+s) välillä. Arvioitu valmistuminen loppuvuodesta 2017.

Katso tästä elokuussa 2016 Sundsbergin kylästä kuvattu aluevideo: Sundsberg by EKE- kaikki yhdessä kylässä

EKE rakentaa koteja asukkaita kuunnellen

Espoolainen EKE-Rakennus Oy on osa kansainvälistä perheomisteista konsernia. EKEllä on rakenteilla useita pientalo- ja kerrostaloalueita pääkaupunkiseudulla. EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Pien- ja kerrostalorakentamisen lisäksi, EKEn kehittämä uniikki Loft by EKE -konsepti vastaa asumisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Tervetuloa asuntoesittelyyn! 09 613 03450/asuntomyynti@eke.fi

Ota yhteyttäPuhelimitse: 09 613 03450