Sovi oma yksityisesittely

 

Asuntoesittely

 

Tervetuloa asuntoesittelyyn – sovi oma yksityisesittely

Sovi oma yksityisesittely

Esittelemme Vantaan Kivistössä kehäradan vieressä  As Oy Kivistön Akselin muuttovalmiita sekä Loft by EKE konseptin mukaisia As Oy Kivistön Rataston luovutusvalmiita uusia ihania loft-koteja. Lisäksi Vantaan Kivistössä on rakenteilla Asunto Oy Kivistön Piiristön loft-asunnot, kysy lisää asuntomyynnistämme.

Espoonlahden länsirannalla, suositussa Sundsbergissa, Kirkkonummella esittelemme As Oy Sundsbergin Laineen muutovalmiita paljon kysyttyjä yksitasoisia sekä myös kaksikerroksisia uusia koteja.

Katso yleiset esittelyaikamme tästä >> tai sovi oma yksityisesittely p. 09 613 03450/ asuntomyynti@eke.fi

Katso myös ennakkomarkkinoinnissa olevat uudet kodit Espoossa ja Vantaalla:

As Oy Kivistön Akseli – Huippusijainti!

Tutustu tarkemmin Akseliin tästä >> Kivistön Akseli on muuttovalmis. Sovi oma esittely vielä vapaana oleviin yksiöihin ja kaksioihin. Alle kilometrin päässä sijaitsee Kehäradan Kivistön juna-asema, josta on kätevät yhteydet Helsingin keskustaan sekä lentokentälle. Lähikauppa sekä tuleva palvelu- ja liikekeskus ovat myös lähellä. Korttelia ympäröivät puistot, urheilukentät sekä monenlaiset harrastemahdollisuudet.

As Oy Kivistön Ratasto – Loft by EKE

Tervetuloa tutustumaan As Oy Kivistön Rataston  loft-koteihin!

Valitse luovutusvalmis Luovutusvalmiissa asunnoissa toteutetaan valmiiksi wc ja kylpyhuonetilat. Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitettuja ja katto on kuusipaneelia. Huoneiston seinät ovat maalattu valkoiseksi betonipintaista tehosteseinää lukuun ottamatta. Katto maalataan valkoiseksi. Parvellisten asuntojen pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa. Oma tontti. Hoitovastike 4.10€/m² ja rahoitusvastike 2.30€/m² ovat arvioita. Rahoitusvastike 1:tä maksetaan kahtena ensimmäisenä vuonna, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Arvio rahoitusvastikkeesta lainanlyhennyksen alkaessa on 16€/ m²

As Oy Kivistön Piiristö – Loft by EKE

EKE-rakennuksen uusin Loft-kerrostalo, Asunto Oy Kivistön Piiristö on rakenteilla. Sovi oma esittelyaika!

Piiristön uusien loft-asuntojen koot vaihtelevat 28,0 m² (1h+Kt-var) – 64,5 m² (3h+Kt+S) välillä. Loft-kerrostaloon tulee kolme kappaletta parvellisia asuntoja sekä myös uniikkeja työtilallisia asuntoja kaksi kappaletta 44,5 m² + 26 m² ja 48,5 m²  + 26,5 m² (1h+K-var + TT).  Asunto Oy Kivistön Piiristö on arviolta valmis vuoden 2018 lopussa. Asunnoissa on pihallinen terassi tai parveke. Ylimmässä kerroksessa on kattoterassi. Valitse muuttovalmis tai luovutusvalmis

Löydä uusi upea kotisi Espoonlahden länsirannalta Sundsbergista – Muuta vaikka heti!

Uudiskohde As Oy Sundsbergin Laine sijoittuu meren läheisyyteen Espoonlahden länsirannalle, Sundsbergin rantaan. Sundsbergin kylän omat palvelut kuten opettajistaan palkittu alakoulu, päiväkodit, uimaranta, kuntosali ja kahvila ovat lähellä. Alueen ulkoilureitit merelle, sekä alakoululle johtava Musketöörinpolku, lähtevät korttelin vierestä.

Muuttovalmiin Laineen pientalokorttelin 33 asunnosta löytyy paljon kysyttyjä yksitasoisia sekä myös kaksikerroksisia huoneistoja. Rivi- ja paritalojen suunnittelussa on korostettu toimivia ja muuntojoustavia pohjaratkaisuja. Osassa yhtiön asunnoista on asuntopohjien suunnitteluvaiheessa huomioitu huonejakojen muunneltavuus elämäntilanteiden, sekä tarpeiden muuttuessa. Asuntokoot vaihtelevat 58 m² (2 h+k+s) – 92,5 m² (3-4h+k+s) välillä.

Katso tästä elokuussa 2016 Sundsbergin kylästä kuvattu aluevideo: Sundsberg by EKE- kaikki yhdessä kylässä

EKE rakentaa koteja asukkaita kuunnellen

Espoolainen EKE-Rakennus Oy on osa kansainvälistä perheomisteista konsernia. EKEllä on rakenteilla useita pientalo- ja kerrostaloalueita pääkaupunkiseudulla. EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Pien- ja kerrostalorakentamisen lisäksi, EKEn kehittämä uniikki Loft by EKE -konsepti vastaa asumisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Tervetuloa asuntoesittelyyn! 09 613 03450/asuntomyynti@eke.fi

Ota yhteyttäPuhelimitse: 09 613 03450