Sundsbergin Villat – tyylikäs kivitalokortteli Kirkkonummelle

Uusi koti laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle

Ennakkomarkkinoinnissa on nyt moderni kivitalokortteli, johon rakennetaan 14 erillistaloa ja 4 paritaloa yhtiömuotoisesti. Tyylikkäitä asuntoja tulee alueelle yhteensä 22. Suositulle Sundsbergin Kartanonrannan alueelle rakennetaan tasokkaita koteja isommankin perheen tarpeisiin. 

 

Upeita asuntoja yhdessä ja kahdessa tasossa

Asuntojen suunnittelussa korostuvat laatu ja muunneltavuus. Kalusteet ja materiaalit ovat korkeatasoisia sekä huoneluku nimetyissä asunnoissa ovat valittavissa tarpeen mukaan. Paritalot ovat yhdessä tasossa, joissa huoneiston koko on 99 m². Erillistalot ovat kaksi kerroksisia, niissä asuinpinta-alaa on 121 m². 

Asuntojen toimivat pohjaratkaisut mukautuvat erilaisten asumistarpeiden mukaan.

Korkeat ikkunat antavat valon tulvia terassialueen kautta sisätiloihin, aina eteisaulaan saakka, jossa riittävästi tilaa vaatesäilytykselle, sujuville arjen toiminnoille, sekä vieraiden vastaanottamiselle. Lämmitysmuotona on kaukolämpö, joka toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Se on miellyttävä ja myös esteettinen ratkaisu.

Kaikissa taloissa on omat autopaikat kahdelle autolle, sekä varastotila, joka on lämpöeristetty, mutta ilman lämmitystä.

Talon julkisivu on modernin tyylikäs. Rapattu, helppohoitoinen pinta hillityillä sävyvaihteluilla ja tummilla tehosteilla luovat yhdessä selkeän muotoilun kanssa ympäristöön sointuvan kauniin kokonaisuuden, joka on myös energiatehokas ja kestää sukupolvelta toiselle. Asunnot toteutetaan Joutsenmerkittyinä. Lisätietoa Joutsenmerkistä välilehdeltä Joutsenmerkittyjä asuntoja.

Katso Sundsbergin Villat esittelyvideo tästä

 

Asunto Oy Sundsbergin Villat
Osoite: Sundetin Puistotie 32, 02450 Sundsberg Kirkkonummi
Ennakkomarkkinoinnissa. Arvioitu valmistuminen maaliskuu 2021.

Lisätiedot: Talot rakentaa HEVI kivitalot, jolla on Joutsenmerkin peruslupa pientaloille. Talot suunnitellaan ja toteutetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asuntomyyntiin, kerromme mielellämme lisää tulevasta kohteesta.
Asuntomyynti p. 09 613 03450 / asuntomyynti@eke.fi

 

Rakennuttaja pidättää oikeuden muutoksiin.

Erillistalot


Erillistaloihin on valittavissa kaksi erilaista tilasuunnitelmaa:

oleskelutilat, sekä kaksi makuuhuonetta sijoitettuna talon ylempään kerrokseen tai
vaihtoehtoisesti makuutilat ylhäällä ja oleskelutilat alakerrassa. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä suurta tilaa. Oleskelutiloista avautuu lasioven kautta käynti parvekkeelle tai vaihtoehtoisesti tilavalle, lähes 30-neliöiselle terassille.

Asunnoissa on laadukas Puustellin keittiö. Siemensin induktioliesi, uuni ja astianpesukone ovat integroituja. Siemensin jääkaappi/pakastin on kalusteovella varustettu. Lattiapinnat ovat parkettia ja laattaa. Takkavaraus kevyttakkaa varten.

4 h + k + rt + oh + khh + s + ph/pkh + wc x 2 + vh + var. + parveke + terassi

 • 2-tasoinen erillistalo.
 • Huoneistoala: 121 m²/asunto + 7 m² varasto.
 • Valittavissa kaksi eri pohjaratkaisua.
 • 2 autopaikkaa per asunto.
 • Energialuokka: A

Rakennusoikeuden puitteissa erillistaloihin I1 ja J1 on mahdollista rakentaa ullakko/ateljeetila noin 39 m². Ullakkotila on lisähintainen muutostyö ja toteutettavissa vain rakennuttajan määrittämin ehdoin.

Kiinnostuitko? Ota yhteys

Asuntomyynti p. 09 613 03450 / asuntomyynti@eke.fi

Paritalot

 

Yksitasoisessa paritalohuoneistossa on avara ja selkeä pohjaratkaisu. Voit valita haluatko erillisen kirjasto/ tv-huoneen vai jätätkö tilan avoimeksi. Suurista ikkunoista valoa suorastaan tulvii sisään.

Kodinhoitohuoneesta on myös sisäänkäynti, mikä on ihanteellinen kurakelien sattuessa. Asunnoissa on laadukas Puustellin keittiö. Siemensin induktioliesi, uuni ja astianpesukone ovat integroituja. Siemensin jääkaappi/pakastin on kalusteovella varustettu. Lattiapinnat ovat parkettia ja laattaa.

3-4 h + k + rt + oh + khh + s + ph/pkh + wc x 2 + var. + terassi + autokatos

 • Yksitasoinen paritalohuoneisto.
 • Huoneistoala: 99 m²/asunto + 7 m² varasto.
 • Takkavaraus kevyttakkaa varten.
 • 2 autopaikkaa per asunto.
 • Energialuokka: A

 

Kiinnostuitko? Ota yhteys

Asuntomyynti p. 09 613 03450 / asuntomyynti@eke.fi

 

Asunto Oy Sundsbergin Villat – Joutsenmerkittyjä asuntoja

 

Joutsenmerkki on pohjoismainen ympäristömerkki ja se on erittäin tunnettu ja arvostettu Pohjoismaissa. Se on myös Suomen tunnetuin ympäristömerkki. Joutsenmerkki kertoo puolueettomasti tuotteen tai palvelun ympäristöystävällisyydestä – tuotteen turvallisuutta ja laatua unohtamatta. 

 

Talot rakentaa HEVI kivitalot, jolla on Joutsenmerkin peruslupa pientaloille. Talot suunnitellaan ja toteutetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti.

 

 

 

 

Laatu
Joutsenmerkki on takuu siitä, että talo on tiukkojen ympäristövaatimusten mukainen kaikissa elinkaaren vaiheissa. Joutsenmerkitty talo on todistetusti energiatehokas ja laadukas. Se täyttää vaativat ympäristö- ja terveysvaatimukset ja siellä on hyvä
sisäilma.

Energia
Joutsenmerkitty talo on energialuokaltaan A, mikä alentaa asumiskustannuksia ja vähentää ilmastovaikutuksia. Kodinkoneet ovat aina markkinoiden tehokkaimpia.

Ympäristö
Joutsenmerkityssä talossa on tavanomaista rakentamista pienempi hiilidioksidijalanjälki ja rakennusmateriaalien ekologisuus ja alkuperä, sekä rakennusjätteen uusiokäyttö on huomioitu.

Terveys
Joutsenmerkityn talon sisäilma on puhdas ja päästövapaa ja siellä on hyvä ilmanvaihto ja valaistus. Rakentamisessa käytettyjen kemikaalien turvallisuus ja terveellisyys on huomioitu ja haitallisten kemikaalien määrä on minimoitu jo rakennusvaiheessa.

Arvo
Joutsenmerkittyjen rakennusten markkinat ovat kovassa kasvussa; Joutsenmerkitty rakentaminen nelinkertaistui kolmessa vuodessa Pohjoismaissa. Myös rahalaitokset tarjoavat Joutsenmerkityille kodeille edullisempia rahoitusvaihtoehtoja.

Imago
Joutsenmerkin hakeminen osoittaa tilaajan ja rakentajan halua näyttää vastuullisuuttaan ja toteuttaa ympäristötavoitteitaan konkreettisella tavalla. Suomalaisista kuluttajista lähes 90 prosenttia tuntee Joutsenmerkin ja Suomessa halutaan tehdä yhä vastuullisempia valintoja.

Kaunis luonnon- ja merenläheinen sijainti

Sundsbergin Kartanonranta sijaitsee Espoonlahden länsirannalla Kirkkonummella. Alue on luonnonläheinen, mutta myös hyvin liikenneväylien läheisyydessä: Kehä III ja kantatie 51 (Länsiväylä, Jorvaksentie) kulkevat alueen länsi- ja eteläpuolelta.

Julkisen liikenteen palveluista käytettävissä ovat linja-autot sekä lähijunat. Matka Helsingin keskustaan taittuu alle kahden kilometrin päässä olevalta juna-asemalta puolessa tunnissa. Valmistuessaan Kivenlahden metroasema sijaitsee viiden kilometrin päässä.

Etäisyydet:

 • Espoonlahti 6 km
 • Kirkkonummen keskusta 9,6 km
 • Tapiola 17 km
 • Helsingin keskusta 24 km
 • Helsinki-Vantaa lentoasema 35 km

Monipuoliset palvelut lähettyvillä

Sundsbergissa kaikki tärkeimmät palvelut ovat lyhyen matkan päässä. Sundsbergin kylässä toimii kolme yksityistä päiväkotia ja Kirkkonummen kunta on rakentanut alueelle oman Kartanonrannan alakoulun. Koulun yhteydessä toimii myös kunnallinen päiväkoti. K-market Kartanonranta avasi ovensa syyskuussa 2018. Lisäksi sundsbergiläisillä on myös monipuolinen kuntosali.

Noin kahden kilometrin päässä sijaitsevasta Masalasta löytyy paljon palveluita: apteekki, kauppa, posti, kirjasto, terveyskeskus, neuvola, hammashoitola ja sisäliikuntahalli. Masalassa on myös ala- ja yläkoulu sekä lukio. Kaikki Kirkkonummen palvelut ostosmahdollisuuksineen, uima- ja jäähalleineen sekä kunnallisine palveluineen ovat lähietäisyydellä, noin 9,6 kilometrin päässä. Lisäksi lähiseuduilla on useita golfkenttiä.

Luonnon äärellä

Sundsbergin rannan luonto on erittäin monimuotoista. Maisema koostuu Espoonlahden monipuolisesta vesistöstä, ranta-alueiden kallioisista jyrkänteistä, avoimesta peltolaaksosta metsäsaarekkeineen sekä polveilevista kankaista. Rannassa sijaitsee Natura 2000 -suojelualue, jolla pesii harvinaista linnustoa.  Alueen suunnittelussa ja rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen. Arvokas luonto onkin vahvasti läsnä myös asuinkortteleissa.

 

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.