Saunalahden Hyrrä – Muuttovalmiit asunnot Espoon Saunalahdessa

Upeat kerrostalokodit Saunalahden parhaalla paikalla

 

Muuttovalmiit Saunalahden Hyrrän asunnot sijaitsevat palveluiden välittömässä läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Viihtyisät ja laadukkain materiaalein varustetut kodit sopivat moneen tarpeeseen ja elämänvaiheeseen.

 

Hyödynnä 12 kk:n vastike-etu!

Kun teet asuntokaupat Asunto Oy Saunalahden Hyrrästä 31.12.2019 mennessä, niin maksamme puolestasi vastikkeet ensimmäiseltä 12 kuukaudelta. Etu sisältää hoito-, rahoitus- ja tontinvuokravastikkeet. Lisätietoa kampanjasta.

 

Katso Saunalahden Hyrrän esittelyvideo tästä

Asunto Oy Saunalahden Hyrrä

Magneettikatu 9, 02330 Espoo

Valmistumisaika 15.2.2019

Sovi oma yksityisesittely 09 613 03450 / asuntomyynti@eke.fi

  • Upeat kerrostalokodit Saunalahden parhaalla paikalla, josta hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi Helsinkiin ja muualle Espooseen.
  • Helppoa asumista: Parkkihallista hissillä suoraan kotiovelle
  • Iso lähikauppa palvelutoreineen vieressä
  • Monitoimitalo jossa koulu, päiväkoti ja kirjasto vieressä
  • Laadukkaat materiaalivalinnat

Saunalahden Hyrrän yksiöiden tai suurimmillaan neljän huoneen kerrostalokodit on toteutettu viihtyisillä lasitetuilla parvekkeilla/ranskalaisilla parvekkeilla, joista on rauhalliset näkymät sisäpihalle. Ylimmän kerroksen huoneistoista aukeavat laajat näkymät yli Saunalahden maastojen.

Parkkihallista pääset kuivin jaloin hissillä suoraan kotiovelle. Kerrostalossa on myös kolme uniikkia työtilallista asuntoa omalla sisäänkäynnillä.

  • Asuntojen koot 36,0 m² (1h+Kt) – 87 m² (4h+Kt+S)
  • 47 asuntoa kuuteen kerrokseen
  • 36 erikseen ostettavaa autopaikkaosaketta parkkihallissa
  • Lasitetut parvekkeet tai ranskalaiset parvekkeet

Kerrostaloasunto palveluiden ääreltä 

Asuntojen sijainti on ideaali, Espoonlahden ulkoilumaastot ovat lähietäisyydellä, ja meren ääreen rantaraitille on vain noin 500 metrin matka pihapiiristä lähtevältä kävelytietä pitkin. Bussilinjat muualle Espooseen ja Helsinkiin kulkevat kotisi läheltä ja tulevalle länsimetron Kivenlahden asemalle tulee matkaa noin kaksi kilometriä. Lähimpään ruokamarkettiin on etuovelta matkaa muutamia metrejä.

Saunalahden peruskoulu, päivähoito, nuorisotoimen tilat ja kirjasto helpottavat arkeasi sijaiten mukavasti kotisi kulman takana. Tässä vuonna 2012 valmistuneessa palkitussa rakennuksessa on panostettu pedagogiseen oppimisympäristöön sekä taiteen ja liikunnan oppimiseen. Nuorisotiloissa on aktiivista toimintaa nuorten vapaa-ajan viettoa varten. Myös ruotsinkielinen koulu sijaitsee lähietäisyydellä.

Espoon kauppakeskuksista Pikkulaivaan ja tulevaan uudistuvaan Lippulaivaan on nelisen kilometriä ja Isoon Omenaan yhdeksän kilometrin matka.

 

Valinnainen omistustontti

Tontti on valinnainen omistustontti. Tonttiosan lunastushinta on sidottu kiinteään vuosittaiseen korotukseen. Osakas voi lunastaa tontin heti asunnon valmistumisen yhteydessä, jolloin asunnon osto vastaa asunnon ostoa omalla tontilla.

Mikäli osakas ei halua lunastaa tontinosuutta asunnon ostohetkellä, laskuttaa taloyhtiö osakkaalta kuukausittain hoitovastikkeen yhteydessä myös tontinvuokravastikkeen. Vähimmäiskorotus on kuitenkin 1,0 % vuodessa. Tonttiosuuden voi lunastaa itselleen joko valmistumisen yhteydessä tai kuukausittain kuusi kuukautta valmistumisesta ja sen jälkeen kerran vuodessa.

Sovi oma yksityisesittely asuntomyynnistä p. 09 613 03450/ asuntomyynti@eke.fi

Tutustu uutiseen Espoon Saunalahden kerrostalorakentamisesta >> täältä

EKE rakentaa koteja asukkaita kuunnellen

Espoolainen EKE-Rakennus Oy on osa kansainvälistä perheomisteista konsernia. EKEllä on rakenteilla useita pientalo- ja kerrostaloalueita pääkaupunkiseudulla. EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Pien- ja kerrostalorakentamisen lisäksi, EKEn kehittämä uniikki Loft by EKE -konsepti vastaa asumisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Upeat kerrostalokodit Saunalahden parhaalla paikalla! Klikkaa alla olevasta huoneistoluettelosta valitsemaasi asuntoa ja saat siitä lisätietoa.

 

Asunto Oy Saunalahden Hyrrä, Espoo

Saunalahti

Magneettikatu 9, 02330 Espoo

Valmistuminen       12 / 2018

 

 

Myytävät asunnot                47

Huoneiden lukumäärä         1 – 4

Asuntojen koot                     36m2 – 87 m2

Työtilalliset asunnot              3 työtilallista asuntoa omalla                                                         sisäänkäynnillä

Kerroksia                              6

Parvekkeet                           Lasitettu parveke tai                                                                       ranskalainen parveke

Autopaikat                            36 autopaikkaa parkkihallissa

Energialuokka                      C

Talotyyppi                            Kerrostalo

Tontin omistus                     Valinnainen omistustontti

Rakentaminen aloitettu       Kevät 2017

 

Valinnainen omistustontti

Tontti on valinnainen omistustontti. Tonttiosan lunastushinta on sidottu kiinteään vuosittaiseen korotukseen. Osakas voi lunastaa tontin heti asunnon valmistumisen yhteydessä, jolloin asunnon osto vastaa asunnon ostoa omalla tontilla.

Mikäli osakas ei halua lunastaa tontinosuutta asunnon ostohetkellä, laskuttaa taloyhtiö osakkaalta kuukausittain hoitovastikkeen yhteydessä myös tontinvuokravastikkeen. Vähimmäiskorotus on kuitenkin 1,0 % vuodessa. Tonttiosuuden voi lunastaa itselleen joko valmistumisen yhteydessä tai kuukausittain kuusi kuukautta valmistumisesta ja sen jälkeen kerran vuodessa.

 

Kerromme mielellämme lisätietoja uudiskohteestamme ja pidämme sinulle oman yksityisnäytön. Ole yhteydessä asuntomyyntiimme 09 613 03450 tai asuntomyynti@eke.fi.

 

 

Klikkaa alla olevasta huoneistoluettelosta valitsemaasi asuntoa ja saat siitä lisätietoa.

Saunalahti – Espoon kaupunginosa

Nimipari Saunalahti – Bastvik on vahvistettu kaupunginosan nimeksi vuonna 1976. Saunalahti on Espoon kaupunginosa ja uusimpia kerrostaloalueita Kauklahdenväylän länsipuolella Espoon­lahden rannalla. Merenlahti Saunalahden kohdalla on nimeltään Bastvikfjärden. Espoon kartanoista yksi, Bastvikin kartano, sijaitsee Saunalahden kaupunginosassa. Se on alueen vanhin tunnetuin tila. Kartanon päärakennuksen nykyinen ulkonäkö on peräisin 1920-luvun lopulta, mutta itse rakennus on oletettavasti 1800-luvun alusta. Uusien asuntojen lisäksi alueella on myös, alkuperäistä saunalahtelaista, vanhaa omakotiasutusta ja viljelystä.

Merellinen Saunalahti

Espoo on merellinen kaupunki – merialuetta on 158 km2, merenrantaa 58 km ja saaria 165. Merenrannat vaihtelevat silokallioista kivikkorantoihin sekä muutamiin hiekkarantoihin. Kaupungin ylläpitämiä meriuimarantoja on 11 ja järviuimarantoja 10. Espoon saaristoon pääsee koko kesän saaristoveneillä.

Espoon rantoja kiertävä rantaraitti päättyy lännessä Saunalahteen. Merellisyys on läsnä muiden rannikon alueiden kaltaisesti myös Saunalahdessa. Rantaraitin luonne vaihtelee urbaanista erittäin vehreään ja pienimuotoiseen. ”Rantaraitin varrella on lähes sata kiinnostavaa kohdetta, jotka kertovat Espoon luonnosta, kulttuurihistoriasta ja rakennuskannasta sekä jo unohtuneita anekdootteja menneestä rannikkoelämästä.” (visitespoo.fi)

Espoo – Suomen toiseksi suurin kaupunki

Espoo on 270 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on viihtyisä, elävä, nopeasti kasvava ja kehittyvä asuinpaikka. Espoosta onkin sanottu, että se on kuin Suomi pienoiskoossa. ”Etelässä nautit saariston ja rannikon lumosta, kulttuurista, tapahtumista ja shoppailusta. Kun jatkat pohjoiseen, Espoo hurmaa järvillään, maalaismaisemillaan ja kartanoillaan. Pohjois-Espoossa koet erämaatunnelmaa Nuuksion kansallispuistossa.” (visitespoo.fi).

Espoon viittä tiivistä kaupunkikeskusta ympäröivät pientalovaltaiset alueet. Espoon verkostomainen kaupunkirakenne nojaa vahvasti tie- ja raideliikenteen väyliin ja solmukohtiin. Kaupunkikeskuksia ovat Leppävaara, Tapiola, Matinkylä, Espoonlahti ja Espoon keskus. Kaupunkikeskusten kehittäminen tapahtuu pääosin alueprojektien kautta.

Ulkoiluelämää merellä ja maissa

Upea meri saaristoineen ja venesatamineen, kymmenet järvet ja kallioiset metsät luontopolkuineen tarjoavat hyvät ulkoilumahdollisuudet. Espoossa on kaikkiaan 26 luontopolkua, joista kaupunki ylläpitää yhdeksää. Kaupungin ylläpitämät monipuoliset sekä monimuotoiset polut sijaitsevat eri puolilla Espoota. Espoon Nuuksion kansallispuisto on erämaa keskellä pääkaupunkiseutua: laaksoja, rotkoja, kallioita, lehtoja, soita sekä yli 80 järveä ja lampea. Kansallispuistossa on merkittyjä retkeilyreittejä, tulentekopaikkoja ja telttailualueita. Patikoi, hiihdä, kalasta, pyöräile, ratsasta, kiipeile, marjasta, sienestä ja ui.

Monipuoliset palvelut

Espoo on vireä kulttuuri-, ja harrastuskaupunki. Espoosta löydät Angry Birds -leikkipuistot, skeittipuistot, jäähallit, urheiluhallit, uimahallit, vesipuiston, teattereita, konsertteja sekä näyttelyitä. Espoon yhdeksän kauppakeskusta; isoimpina Sello ja Iso Omena tarjoavat saman katon alla niin ruokailu, majoitus, ostos kuin huvittelumahdollisuuksiakin.

Lähteet: www.espoo.fi,  www.visitespoo.fi, www.kulttuuriespoo.fi

Kerrostaloasunto palveluiden ääreltä -Saunalahdesta 

Asunto oy Saunalahden Hyrrän asuntojen sijainti on ideaali, Espoonlahden ulkoilumaastot ovat lähietäisyydellä, ja meren ääreen rantareitille on vain noin 500 metrin matka. Bussilinjat muualle Espooseen ja Helsinkiin kulkevat läheistä Kauklahdenväylää, ja tulevalle länsimetron Kivenlahden asemalle tulee matkaa noin kaksi kilometriä. Lähimpään ruokamarkettiin on etuovelta matkaa muutamia metrejä.

Läheisessä Saunalahden yhtenäisessä peruskoulussa on myös tilat päivähoidolle, nuorisotoimelle ja kirjastolle. Myös ruotsinkielinen koulu sijaitsee lähietäisyydellä. Espoon kauppakeskuksista Lippulaivaan on nelisen kilometriä ja Isoon Omenaan yhdeksän kilometrin matka.

Espoon monipuoliset palvelut

Espoo on vireä kulttuuri-, ja harrastuskaupunki. Espoosta löydät Angry Birds -leikkipuistot, skeittipuistot, jäähallit, urheiluhallit, uimahallit, vesipuiston, teattereita, konsertteja sekä näyttelyitä. Espoon yhdeksän kauppakeskusta; isoimpina Sello ja Iso Omena tarjoavat saman katon alla niin ruokailu, majoitus, ostos kuin huvittelumahdollisuuksiakin.

Lähteet: www.espoo.fi,  www.visitespoo.fi, www.kulttuuriespoo.fi

Huoneistoluettelo

Alue Osoite Kohde Huoneisto Pinta-ala Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta
Saunalahti Magneettikatu 9 A4 Kerrostalo 2h+kt 39.5m2 67 426,00€ 127 200,00€ 194 626,00€

Magneettikatu 9 A4
2h+kt
39.5m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 39.5m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 67 426,00€
Lainaosuus 127 200,00 €
Velaton hinta 194 626,00 €
Hoitovastike 161,95 €/kk
Rahoitusvastike 111,30 €/kk
Vastikkeet yht. 273,25 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 A6 Kerrostalo 2h+kt 56.5m2 80 388,00€ 152 800,00€ 233 188,00€

Magneettikatu 9 A6
2h+kt
56.5m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 56.5m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 80 388,00€
Lainaosuus 152 800,00 €
Velaton hinta 233 188,00 €
Hoitovastike 231,65 €/kk
Rahoitusvastike 133,70 €/kk
Vastikkeet yht. 365,35 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 A7 Kerrostalo 2h+kt 46m2 76 853,00€ 145 200,00€ 222 053,00€

Magneettikatu 9 A7
2h+kt
46m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 46m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 76 853,00€
Lainaosuus 145 200,00 €
Velaton hinta 222 053,00 €
Hoitovastike 188,60 €/kk
Rahoitusvastike 127,05 €/kk
Vastikkeet yht. 315,65 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 A12 Kerrostalo 2h+kt 46m2 78 253,00€ 148 400,00€ 226 653,00€

Magneettikatu 9 A12
2h+kt
46m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 46m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 78 253,00€
Lainaosuus 148 400,00 €
Velaton hinta 226 653,00 €
Hoitovastike 188,60 €/kk
Rahoitusvastike 129,85 €/kk
Vastikkeet yht. 318,45 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 A16 Kerrostalo 2h+kt 56.5m2 86 538,00€ 163 600,00€ 250 138,00€

Magneettikatu 9 A16
2h+kt
56.5m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 56.5m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 86 538,00€
Lainaosuus 163 600,00 €
Velaton hinta 250 138,00 €
Hoitovastike 231,65 €/kk
Rahoitusvastike 143,15 €/kk
Vastikkeet yht. 374,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 A20 Kerrostalo 4h+kt+s 87m2 116 119,00€ 221 200,00€ 337 319,00€

Magneettikatu 9 A20
4h+kt+s
87m2

Huoneistotyyppi 4h+kt+s
Pinta-ala 87m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Kyllä
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 116 119,00€
Lainaosuus 221 200,00 €
Velaton hinta 337 319,00 €
Hoitovastike 356,70 €/kk
Rahoitusvastike 193,55 €/kk
Vastikkeet yht. 550,25 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 A21 Kerrostalo 2h+kt 56.5m2 92 288,00€ 174 800,00€ 267 088,00€

Magneettikatu 9 A21
2h+kt
56.5m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 56.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 92 288,00€
Lainaosuus 174 800,00 €
Velaton hinta 267 088,00 €
Hoitovastike 231,65 €/kk
Rahoitusvastike 152,95 €/kk
Vastikkeet yht. 384,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 A22 Kerrostalo 2h+kt 46m2 81 973,00€ 154 800,00€ 236 773,00€

Magneettikatu 9 A22
2h+kt
46m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 46m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 81 973,00€
Lainaosuus 154 800,00 €
Velaton hinta 236 773,00 €
Hoitovastike 188,60 €/kk
Rahoitusvastike 135,45 €/kk
Vastikkeet yht. 324,05 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 A23 Kerrostalo 2h+kt 54m2 94 970,00€ 179 200,00€ 274 170,00€

Magneettikatu 9 A23
2h+kt
54m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 54m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 94 970,00€
Lainaosuus 179 200,00 €
Velaton hinta 274 170,00 €
Hoitovastike 221,40 €/kk
Rahoitusvastike 156,80 €/kk
Vastikkeet yht. 378,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B25 Kerrostalo 2h+kt 53m2 78 293,00€ 148 400,00€ 226 693,00€

Magneettikatu 9 B25
2h+kt
53m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 53m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 78 293,00€
Lainaosuus 148 400,00 €
Velaton hinta 226 693,00 €
Hoitovastike 217,30 €/kk
Rahoitusvastike 129,85 €/kk
Vastikkeet yht. 347,15 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B26 Kerrostalo 1h+kt(+tt) 33,5m² + 25,5m² 59m2 76 856,00€ 146 000,00€ 222 856,00€

Magneettikatu 9 B26
1h+kt(+tt) 33,5m² + 25,5m²
59m2

Huoneistotyyppi 1h+kt(+tt) 33,5m² + 25,5m²
Pinta-ala 59m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 76 856,00€
Lainaosuus 146 000,00 €
Velaton hinta 222 856,00 €
Hoitovastike 241,90 €/kk
Rahoitusvastike 127,75 €/kk
Vastikkeet yht. 369,65 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B27 Kerrostalo 2h+kt 45m2 72 975,00€ 138 400,00€ 211 375,00€

Magneettikatu 9 B27
2h+kt
45m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 2 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 72 975,00€
Lainaosuus 138 400,00 €
Velaton hinta 211 375,00 €
Hoitovastike 184,50 €/kk
Rahoitusvastike 121,10 €/kk
Vastikkeet yht. 305,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B31 Kerrostalo 2h+kt 45m2 74 725,00€ 141 600,00€ 216 325,00€

Magneettikatu 9 B31
2h+kt
45m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 3 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 74 725,00€
Lainaosuus 141 600,00 €
Velaton hinta 216 325,00 €
Hoitovastike 184,50 €/kk
Rahoitusvastike 123,90 €/kk
Vastikkeet yht. 308,40 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B37 Kerrostalo 2h+kt 45m2 74 625,00€ 140 800,00€ 215 425,00€

Magneettikatu 9 B37
2h+kt
45m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 74 625,00€
Lainaosuus 140 800,00 €
Velaton hinta 215 425,00 €
Hoitovastike 184,50 €/kk
Rahoitusvastike 123,20 €/kk
Vastikkeet yht. 307,70 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B40 Kerrostalo 1h+kt 36m2 68 300,00€ 129 600,00€ 197 900,00€

Magneettikatu 9 B40
1h+kt
36m2

Huoneistotyyppi 1h+kt
Pinta-ala 36m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 68 300,00€
Lainaosuus 129 600,00 €
Velaton hinta 197 900,00 €
Hoitovastike 147,60 €/kk
Rahoitusvastike 113,40 €/kk
Vastikkeet yht. 261,00 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B42 Kerrostalo 2h+kt 45m2 75 825,00€ 143 200,00€ 219 025,00€

Magneettikatu 9 B42
2h+kt
45m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 5 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 75 825,00€
Lainaosuus 143 200,00 €
Velaton hinta 219 025,00 €
Hoitovastike 184,50 €/kk
Rahoitusvastike 125,30 €/kk
Vastikkeet yht. 309,80 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B44 Kerrostalo 2h+kt 49.5m2 92 173,00€ 174 000,00€ 266 173,00€

Magneettikatu 9 B44
2h+kt
49.5m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 49.5m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 92 173,00€
Lainaosuus 174 000,00 €
Velaton hinta 266 173,00 €
Hoitovastike 202,95 €/kk
Rahoitusvastike 152,25 €/kk
Vastikkeet yht. 355,20 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B45 Kerrostalo 2h+kt 45m2 78 825,00€ 149 200,00€ 228 025,00€

Magneettikatu 9 B45
2h+kt
45m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 78 825,00€
Lainaosuus 149 200,00 €
Velaton hinta 228 025,00 €
Hoitovastike 184,50 €/kk
Rahoitusvastike 130,55 €/kk
Vastikkeet yht. 315,05 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 B46 Kerrostalo 2h+kt 45m2 77 075,00€ 146 000,00€ 223 075,00€

Magneettikatu 9 B46
2h+kt
45m2

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 45m2
Sijaintikerros 6 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 77 075,00€
Lainaosuus 146 000,00 €
Velaton hinta 223 075,00 €
Hoitovastike 184,50 €/kk
Rahoitusvastike 127,75 €/kk
Vastikkeet yht. 312,25 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 1 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 1
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 2 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 2
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 3 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 3
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 4 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 4
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 6 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 6
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 9 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 9
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 10 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 10
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 11 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 11
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 12 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 12
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 13 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 13
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 14 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 14
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 15 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 15
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Varattu
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 16 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 16
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 17 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 17
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 19 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 19
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 21 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 21
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 22 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 22
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 23 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 23
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 25 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 25
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 27 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 27
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 28 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 28
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 29 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 29
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 30 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 30
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 31 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 31
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 32 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 32
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 33 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 33
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 34 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 34
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 35 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 35
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk
Saunalahti Magneettikatu 9 36 Kerrostalo autohallipaikka 12.5m2 15 000,00€ 0,00€ 15 000,00€

Magneettikatu 9 36
autohallipaikka
12.5m2

Huoneistotyyppi autohallipaikka
Pinta-ala 12.5m2
Sijaintikerros 1 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Saunalahti
Myyntihinta 15 000,00€
Lainaosuus 0,00 €
Velaton hinta 15 000,00 €
Hoitovastike 25,63 €/kk
Rahoitusvastike 0,00 €/kk
Vastikkeet yht. 25,63 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.