Kivistön Akseli – Uusia asuntoja Vantaan Kivistöön

Muuttovalmis kaksio myynnissä Vantaan Kivistössä. Huippusijainti ja oma tontti!

 

Hyödynnä yhden vuoden hoitovastike-etu!

Mikäli teet asuntokaupan Asunto Oy Kivistön Akselin asunnosta 28.2.2019 mennessä, maksamme puolestasi ensimmäisen asumisvuoden hoitovastikkeet (12 kk). Etu koskee vain uusia asuntokauppoja. Kysy lisää asuntomyynnistämme, 09 613 03450 tai asuntomyynti@eke.fi.

 

Junalla Helsinkiin tai lentokentälle

Muuttovalmiiden Asunto Oy Kivistön Akselin uusien kerrostaloasuntojen sijainti EKE Loft -korttelissa Vantaan Kivistössä on erinomainen. Alle kilometrin päässä sijaitsee Kehäradan Kivistön juna-asema, josta on kätevät yhteydet Helsingin keskustaan sekä lentokentälle. Koulu, lähikauppa sekä tuleva palvelu- ja liikekeskus ovat myös lähellä. Korttelia ympäröivät puistot, urheilukentät sekä monenlaiset harrastemahdollisuudet. Lue lisää asukkaiden kokemuksista ja asumisesta alueella nettisivuiltamme.

Oma piha ja terassi tai ylimmän kerroksen parvellinen koti?

Omalla tontillaan sijaitsevan Akselin asunnot ovat valoisia ja tarjoavat modernia tunnelmaa huippusijainnilla. Kerrostalosta on myynnissä kaksi uniikkia ylimmän kerroksen parvellista huoneistoa joiden pinta-alatiedot on eritelty myyntihinnastossa sekä kaupan yhteydessä annettavissa myyntiasiakirjoissa. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma piha-alue terasseineen. Muissa kerroksissa tilava lasitettu parveke antaa mukavasti lisätilaa keväästä myöhäiseen syksyyn asti. Hoitovastike 4.10€/m² ja rahoitusvastike 2.30€/m² ovat arvioita. Rahoitusvastike 1:tä maksetaan kahtena ensimmäisenä vuonna, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Arvio rahoitusvastikkeesta lainanlyhennyksen alkaessa on 12€/ m².

Sovi oma yksityisesittely p. 09 613 03450/ asuntomyynti@eke.fi

EKE rakentaa koteja asukkaita kuunnellen

Espoolainen EKE-Rakennus Oy on osa kansainvälistä perheomisteista konsernia. EKEllä on rakenteilla useita pientalo- ja kerrostaloalueita pääkaupunkiseudulla. EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Pien- ja kerrostalorakentamisen lisäksi, EKEn kehittämä uniikki Loft by EKE -konsepti vastaa asumisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Klikkaa alla olevasta huoneistoluettelosta valitsemaasi asuntoa ja saat siitä lisätietoa.

Yhtiön nimi: Asunto Oy Kivistön Akseli, Vantaa

Katuosoite: Timanttikiteenkuja 6 01700 Vantaa

Tontti: Vantaan kaupungin Kivistön kaupunginosan kortteli 23130, tontti 3. Tontti on yhtiön omistuksessa. Yhtiöllä on yhteiskäytössä piha-alue samassa korttelissa, tonteille 1 ja 2 rakennettavien yhtiöiden kanssa. Alueella on vahvistettu asemakaava, josta saa tietoja Vantaan kaupunkisuunnitteluvirastosta p. (09) 83911. Tontin pinta-ala on 1110 m2.

Yhtiö koostuu 6-7- kerroksisesta yksiportaisesta asuinkerrostalosta. Yhtiössä on yhteensä 40 asuntoa. 1.-kerroksessa sijaitsevat tekniset tilat sekä yhtiön yhteistilat: saunaosasto ja väestösuoja, kuivaushuone, lastenvaunu-, ja ulkoiluvälinevarasto  sekä irtaimistovarastot. Polkupyörien huoltotila (Bike Station) sijaitsee Asunto Oy Kivistön Mekano, Vantaa A-portaan 1.-kerroksessa. Erillisessä piharakennuksessa sijaitsee kylmä ulkoiluvälinevarasto. Pihalla sijaitsevat tomutus- ja oleskelualueet yhteiskäytössä korttelin muiden tonttien kanssa.

Puistojen ympäröimästä loft-korttelista on matkaa juna-asemalle ja keskustan palveluihin alle kilometri. Tutustu lisää Kivistöön >>

Vantaan Kivistöön uusia asuntoja ja palveluita

Parhaillaan Vantaan Kivistössä asuu noin 5000 asukasta, mutta uuden keskustan myötä Kivistöstä kasvaa noin 30 000 asukkaan asuinalue. Vantaan kaupungin tavoitteiden mukaan kaupunkikeskus on paitsi pääkaupunkiseudun vetovoimaisin palvelu- ja liikekeidas myös kansallinen ekologisen asumisen mallialue, jossa on luontevaa liikkua kävellen, pyörällä tai junalla. Alueen asuntojen ominaispiirteitä tulevat olemaan värien paljous, ekologiset materiaalit, viherkatot ja kaikkialla näkyvä taide. Kesästä 2015 lähtien Kehäradan junat kulkevat 10 minuutin välein. Pyörätieverkosto ulottuu kauas ja ekologiset ratkaisut, kuten jätteiden putkikeräysjärjestelmä, ovat osa alueen toimivaa arkea.

Asunnot ja palvelut Kivistössä Alueella on pitkät asumisen perinteet, sillä Kivistö esiintyy nimenä nykyisen kirkon kohdalla jo 1690-luvun kartassa. Kivistön metsäinen ydinalue kokee hurjan muodonmuutoksen, kun sinne rakennetaan lähivuosina näyttävä kaupunkikeskus. Vantaan Kivistöön on kaavoitettu asuntoja n. 300 000 kerrosneliötä joka sisältää erityyppistä asumista, erilaisille ihmisille, eri elämän tilanteissa.

Ekologisuus Kaupunkikeskuksen suunnittelussa sovelletaan brittiläistä One Planet Living -konseptia ensi kertaa Suomessa. Mallin tavoitteena on tehdä kestävä, maapallon voimavarat harkitusti käyttävä elämäntapa mukavaksi, edulliseksi ja helpoksi. Päämääränä on vähentää päästöjä ja jätteitä, suosia lähiruokaa ja säilyttää luontoa. Kivistöön jo tehdyt suunnitelmat tukevat mallia: lähiliikenne hoituu pyöräillen ja raiteilla kehäradan myötä, taloista tehdään energiatehokkaita, ja kotitalouksien jätehuolto tapahtuu innovatiivisella, maanalaisella putkikeräysjärjestelmällä.

Luonto lähellä

Vantaan Kivistön keskustasta pääsee hetkessä luonnon keskelle Petikon pitkospuille sekä valaistuille laduille ja poluille. 1700 hehtaarin laajuinen monipuolinen ulkoilu- ja virkistysalue onkin suosittu asukkaiden keskuudessa. Siellä voi lenkkeillä, kuntoilla, pyöräillä, retkeillä, hiihtää, marjastaa sekä sienestää. Alueella toimii myös hiihto- ja suunnistusseuroja, metsästysseuroja, koiraharrastusyhdistyksiä sekä lennokkikerho.

Kivistössä kaikki palvelut ovat lähellä kävely- tai pyörämatkan päässä. Myös junalla, bussilla tai omalla autolla pääsee suoraan keskelle kauppakeskusta. Alueella on kaupallisten palveluiden lisäksi laajat julkiset ja yksityiset palvelut:

  • terveydenhuolto
  • koulut
  • päiväkodit
  • nuorisotila
  • liikunta- ja kulttuuripalvelut.
    Kivistön aluetta kehitetään yhdessä Vantaan kaupungin kanssa.

Kivistön keskukseen nousee suurenmoinen liike- ja palvelukeskus, jonka on suunniteltu tuovan yhteen mm. kirjaston, terveys- ja hyvinvointipalveluja, elämys- ja taidekeskuksen, data centerin, toimistoja, kauppakeskuksen, pop up -myymälöitä, showroomeja, HOK-Elannon ja Keskon hypermarketit, hotellin ja asuntoja. Alueen massiivisin osa, kauppakeskus, rakennetaan vaiheittain asukaskasvun mukaan. Sen ykkösvaiheen arvioidaan valmistuvan 2018.

Keskuksen ulkopuolella kivijalkaputiikit sekä monenlaiset vapaa-ajantilat elävöittävät katukuvaa ja tarjoavat mielekästä nähtävää ja koettavaa vuorokauden ympäri. Täällä viihtyisyys otetaan tosissaan: Kivistö tavoittelee Euroopan kauneimman kauppakaupungin titteliä.

Kivistön kauniit viheralueet  kutsuvat  asukkaita virkistymään joko aktiviteettien parissa tai ihan vaan rentoutumaan. Alueella on useita eriluonteisia puistoja. Asuntomessualueen Kvartsijuonenpuistossa voi peuhata juoksuhiekkamaassa ja seikkailudyyneillä.

Kenraalinpuistossa liikuntavälineet, ulkoilureitistö, parkour-alue, kiipeilyverkko sekä elektroninen peli- ja skeittialue innostavat liikkumaan.
Lippupuisto, Tiikerinsilmänpuisto ja Rubiinipuisto puolestaan tuovat luonnonrauhaa kaupunkiin ja saattavat laajemmille viheralueille.

 

Huoneistoluettelo

Alue Osoite Kohde Huoneisto Pinta-ala Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta
Kivistö Timanttikiteenkuja 6 A21 Kerrostalo 2H + KT 51.5m2 101 970,00€ 128 750,00€ 230 720,00€

Timanttikiteenkuja 6 A21
2H + KT
51.5m2

Huoneistotyyppi 2H + KT
Pinta-ala 51.5m2
Sijaintikerros 4 krs.
Sauna Ei
Tila Vapaa
Talotyyppi Kerrostalo
Kaupunginosa Kivistö
Myyntihinta 101 970,00€
Lainaosuus 128 750,00 €
Velaton hinta 230 720,00 €
Hoitovastike 211,15 €/kk
Rahoitusvastike 118,45 €/kk
Vastikkeet yht. 329,60 €/kk
Vesimaksu 18.00€ hlö / kk

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.