Myytävät asunnot

Tervetuloa uuteen upeaan kotiisi!

 

Tällä hetkellä upeita kerrostalokoteja on vapaana Vantaan Kivistössä, Espoon Saunalahdessa, Helsingin Kruunuvuorenrannassa sekä rivi- ja paritalokoteja Espoonlahden länsirannalla Sundsbergin rannassa.

 

Ota yhteyttä asuntomyyntiin ja varaa oma esittelyaikasi, asuntomyynti@eke.fi  tai soittamalla p. 09 613 03450

 

Myynnissä uusia EKE Loft-asuntoja Vantaan Kivistössä kehäradan läheisyydessä. Koulu, lähikauppa sekä tuleva palvelu- ja liikekeskus ovat myös lähellä. Korttelia ympäröivät puistot, urheilukentät sekä monenlaiset harrastemahdollisuudet.

Vantaan Kivistön myynnissä olevat EKE Loft -asunnot:

Sekä samassa korttelissa sijaitsevat kerrostaloasunnot:

Helsingin ensimmäinen EKE Loft -kerrostalo, Asunto Oy Helsingin
Harkko nousee Laajasalon Kruunuvuorenrantaan. Helsingin Harkko on huolellisesti suunniteltu sulautumaan kotikulmilleen, merelliseen kaupunkimaisemaan. Ja kodiksi sinulle, joka haluat asumiseltasi enemmän.

Tutustu Helsingin Harkko EKE Loft -asuntoihin:

Asunto Oy Saunalahden Hyrrän sijainti Espoon Saunalahdessa on erinomainen. Merellinen ulkoilumaasto ympäröi asuinaluetta. Iso lähikauppa monipuolisella palvelutorilla sijaitsee vieressä.

Katso Espoon Saunalahden kerrostaloasunnot:

Sundsbergin kylässä Espoonlahden länsirannalla on hyvät palvelut lapsiperheille ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Tutustu Sundsbergin uudiskohteeseen:

Voit myös rakentaa unelmatalosi Sundsbergin rantaan, tutustu vapaisiin tontteihin.

Rivi ja paritalojemme kodinhoito- ja huoltotilat ovat käyttäjien näkökulmasta suunniteltuja, ja säilytystiloja on riittävästi. Tiiviit asuntoyhtiömuotoiset asuntoalueet tuovat turvallisuutta ja sopivat nykyaikaiselle kiireiselle ihmiselle. Alueiden ympärille jää runsaasti asukkaiden arvostamaa luontoa sekä puistomaista virkistysaluetta.

 

EKE rakentaa koteja asukkaita kuunnellen

Espoolainen EKE-Rakennus Oy on osa kansainvälistä perheomisteista konsernia. EKEllä on rakenteilla useita pientalo- ja kerrostaloalueita pääkaupunkiseudulla. EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Pien- ja kerrostalorakentamisen lisäksi, EKEn kehittämä uniikki Loft by EKE -konsepti vastaa asumisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Myytävät asunnot