Myytävät asunnot

Tervetuloa uuteen upeaan kotiisi!

Tällä hetkellä upeita kerrostalokoteja on vapaana Vantaan Kivistössä sekä rivi- ja paritalokoteja Espoonlahden länsirannalla Sundsbergin rannassa.

 

Katso Vantaan Kivistön myynnissä olevat Loft by EKE asunnot:

Sekä samassa korttelissa sijaitsevat kerrostaloasunnot:

Sundsbergin kylässä Espoonlahden länsirannalla on hyvät palvelut lapsiperheille ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Tutustu Sundsbergin uudiskohteisiin:

Voit myös rakentaa unelmatalosi Sundsbergin rantaan, tutustu vapaisiin tontteihin.

Rivi ja paritalojemme kodinhoito- ja huoltotilat ovat käyttäjien näkökulmasta suunniteltuja, ja säilytystiloja on riittävästi. Tiiviit asuntoyhtiömuotoiset asuntoalueet tuovat turvallisuutta ja sopivat nykyaikaiselle kiireiselle ihmiselle. Alueiden ympärille jää runsaasti asukkaiden arvostamaa luontoa sekä puistomaista virkistysaluetta.

EKE rakentaa koteja asukkaita kuunnellen

Espoolainen EKE-Rakennus Oy on osa kansainvälistä perheomisteista konsernia. EKEllä on rakenteilla useita pientalo- ja kerrostaloalueita pääkaupunkiseudulla. EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Pien- ja kerrostalorakentamisen lisäksi, EKEn kehittämä uniikki Loft by EKE -konsepti vastaa asumisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Myytävät asunnot