Myytävät asunnot ja tontit Espoonlahden länsirannalla – Sundsberg

Sundsberg ja Sundsbergin Ranta ovat ainutlaatuiset alueet luonnon keskellä Espoonlahden länsirannalla. Sundsbergin kylässä on hyvät palvelut lapsiperheille ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Tutustu uudiskohde Laineeseen. Voit myös rakentaa unelmatalosi Sundsbergin rantaan, tutustu vapaisiin tontteihin.

 

Espoonlahden länsiranta, Sundsberg

Nyt toteutettava Sundsbergin ranta on ilmeeltään yksilöllinen ja mahdollistaa omaleimaisen rakentamisen sekä korkeatasoisen asumisen. Yksilölliseen uudisasumiseen yhdistyy mutkattomalla tavalla Sundsbergin kylän yhteisöllisyys. Myytävät tontit ja asunnot  sijoittuvat Sundsbergin alueen reunalle, meren läheisyyteen. Rakenna omasi tai osta valmis uusi asunto meren läheisyydestä. Toteuta oma unelmasi Sundsbergin rannassa.

Sundsbergin kylä – yksilöllistä yhteisöllisyyttä

Sundsbergin Kartanonrannan uudisrakentaminen alkoi vuonna 2002 ja nyt alueella on asukkaita noin 1 600. Sundsberg on ollut alusta lähtien hyvin suosittu ja se valittiin vuonna 2009 pääkaupunkiseudun parhaaksi asuinalueeksi.
Sundsberg on idyllinen kylämäinen pientalokokonaisuus, jossa on hyvät palvelut lapsiperheille ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kylä on yhteisöllinen ja luonnonläheinen.

Sundsberg– asukkaat kertovat

Sundsbergin asukkaat arvostavat tutkitusti onnellisen kylän turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tutustu kyläläisiin:

Toimiva sijainti – kätevästi joka suuntaan

Sundsbergin ranta sijaitsee Espoonlahden länsirannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä, ja kätevästi liikenneväylien Kehä III ja Länsiväylä 51 läheisyydessä. Liikenneyhteydet Sundsbergin rannasta ovat erinomaiset, esimerkiksi Helsingin keskustaan pääsee Sundsbergistä autolla, junalla tai linja-autolla noin 25 minuutissa.

Tutustu Sundsbergin Rantaan tästä: sundsberginranta.fi

Myytävät asunnot ja tontit Espoonlahden länsirannalla – Sundsberg