Asuinalueet

Asuinalueet pääkaupunkiseudulla

EKE-Yhtiöt rakentaa kokonaisia asuntoalueita, markkina-alueenamme on pääkaupunkiseutu ja sen ympäristö. Tavoitteenamme on luoda rakennettavalle alueelle turvallinen, lämminhenkinen ja kylämäinen kokonaismiljöö, jossa asukkaat viihtyvät. Toteuttamissamme asunnoissa on aina laadukkaat materiaalit ja hyvä varustelutaso. Erityistä huomiota kiinnitämme tilojen toimivuuteen. Kodinhoito- ja huoltotilat ovat käyttäjien näkökulmasta suunniteltuja, ja säilytystiloja on riittävästi.

 

EKE:n pientaloaluekonsepti

EKE-Rakennus Oy rakentaa kokonaisia pientaloalueita. Tiiviit asuntoyhtiömuotoiset asuntoalueet tuovat turvallisuutta ja sopivat nykyaikaiselle kiireiselle ihmiselle. Alueiden ympärille jää runsaasti asukkaiden arvostamaa luontoa sekä puistomaista virkistysaluetta.

Kehitämme alueita asukkaiden toiveiden mukaisesti ja teemme jatkuvaa tutkimustyötä. Tuemme asukkaiden aktiivisuutta erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa. Sisustussuunnittelijamme kehittävät myös asuntoja uusien asukkaiden toiveiden mukaisesti. Haluamme, että asunnoissamme on hyvä asua ja elää.

 

Asuinalueemme

Helsingin Kruunuvuorenranta
Espoo Saunalahti
Espoonlahden länsiranta, Sundsberg
Vantaan Kivistö

Asuinalueet

Vapaaherranranta - Tontteja Espoonlahden länsirannalla

Varaa oma aikasi tonttiesittelyyn!

Vapaaherrankaari - Tontit Espoonlahden länsirannalla

Rakenna unelmiesi koti Sundsbergin rantaan.

Sundsberg - Myynnissä omakotitalotontteja

Rakenna oma unelmatalosi suosittuun Sundsbergiin.

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.