Akseli Myynnissä – Uusia asuntoja Vantaan Kivistöön

 

Uutiset10.6.2017

 

Vantaan Kivistön uudet upeat kerrostaloasunnot ovat nyt myynnissä!

Akseli Myynnissä – Uusia asuntoja Vantaan Kivistöön

Vantaan Kivistön uudet upeat kerrostaloasunnot ovat nyt myynnissä!

Kohde nyt myynnissä. Tutustu  tarkemmin tästä tai tervetuloa kuulemaan Akselista lisää muiden korttelin asuntojen esittelyjen yhteydessä. Katso lisätiedot yleisesittelyistämme tai ole suoraan yhteydessä asuntomyyntiin

Junalla Helsinkiin tai lentokentälle
Asunto Oy Kivistön Akselin sijainti Loft by EKE -korttelissa Vantaan Kivistössä on erinomainen.  Alle kilometrin päässä sijaitsee Kehäradan Kivistön juna-asema, josta on kätevät yhteydet Helsingin keskustaan sekä lentokentälle. Koulu, lähikauppa sekä tuleva palvelu- ja liikekeskus ovat myös lähellä. Korttelia ympäröivät puistot, urheilukentät sekä monenlaiset harrastemahdollisuudet. Lue lisää asukkaiden kokemuksista ja asumisesta alueella nettisivuiltamme.

Oma piha ja terassi tai ylimmän kerroksen parvellinen koti?
Omalla tontillaan sijaitsevan Akselin asunnot ovat valoisia ja tarjoavat modernia tunnelmaa huippusijainnilla. Kerrostalosta löytyy kaksi uniikkia ylimmän kerroksen parvellista huoneistoa ja ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma piha-alue terasseineen. Muissa kerroksissa tilava lasitettu parveke antaa mukavasti lisätilaa keväästä myöhäiseen syksyyn asti.

Valitse materiaalivaihtoehdoista
Voit vaikuttaa itse oman kaupunkikotisi sisustukseen. Sinä teet päätökset, me toteutamme. Valitse laadukkaista materiaalivaihtoehdoistamme parhaiten sopivat sisustusratkaisut työmaa-aikataulun puitteissa. Tervetuloa kotiin!

Ota yhteyttä

Puhelimitse: 09 613 03450

Tietosuojaseloste asiakasrekisteri löytyy yhteystiedot -sivulta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.