Myytävät asunnot Espoonlahden länsirannalla Sundsbergissä

Sundsbergin ranta on ainutlaatuinen alue luonnon keskellä Kirkkonummella, Espoonlahden länsirannalla. Alueella on hyvät palvelut lapsiperheille ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. 

Tutustu Sundsbergin Rantaan tästä: sundsberginranta.fi

Espoonlahden länsiranta, Sundsberg

Nyt toteutettava Sundsbergin ranta on ilmeeltään yksilöllinen ja mahdollistaa omaleimaisen rakentamisen sekä korkeatasoisen asumisen. Yksilölliseen uudisasumiseen yhdistyy mutkattomalla tavalla Sundsbergin kylän yhteisöllisyys. Myytävät tontit ja asunnot  sijoittuvat Sundsbergin alueen reunalle, meren läheisyyteen. Rakenna omasi tai osta valmis uusi asunto meren läheisyydestä. Toteuta oma unelmasi Sundsbergin rannassa.

Sundsbergin kylä – yksilöllistä yhteisöllisyyttä

Sundsbergin Kartanonrannan uudisrakentaminen alkoi vuonna 2002 ja nyt alueella on asukkaita noin 1 600. Sundsberg on ollut alusta lähtien hyvin suosittu ja se valittiin vuonna 2009 pääkaupunkiseudun parhaaksi asuinalueeksi.
Sundsberg on idyllinen kylämäinen pientalokokonaisuus, jossa on hyvät palvelut lapsiperheille ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kylä on yhteisöllinen ja luonnonläheinen.

Toimiva sijainti – käteväsi joka suuntaan

Sundsbergin ranta sijaitsee Espoonlahden länsirannalla. Alue on pääkaupunkiseudun luonnonläheisimpiä, mutta kätevästi liikenneväylien läheisyydessä: Kehä III ja kantatie 51 (Länsiväylä ja Jorvaksentie) kulkevat alueen länsi- ja eteläpuolta. Liikenneyhteydet Sundsbergin rannasta ovat erinomaiset, esimerkiksi Helsingin keskustaan pääsee Sundsbergistä autolla, junalla tai linja-autolla noin 20 minuutissa.

Myytävät asunnot Espoonlahden länsirannalla Sundsbergissä